Régi baráti sérelem, tudnátok tanácsot adni?
1. Szerezz több barátot. Más társaságból. Én sokáig elkvettem azt a hibát, hogy csak egy társaságból voltak barátaim, így nagyon hozzájuk voltam kötve. Más helyről is legyen barátod. Így nem fogsz függeni senkitől.
2. Legyen saját hobbid, elfoglaltságod ettől a két lánytól függetlenül. Ha neked is van hová menned este, nem azon fogsz agyalni, hogy ők most együtt vannak-e nélküled, vagy sem, mert nem lesz érdekes, lesz neked is saját élményed.
3. Ha mindezt megteszed, sokkal könnyebben el fogod fogadni azt a lányt is, mert már nem lesz olyan nagy tétje a dolognak, így nem fogsz annyira görcsösen izgulni sem miatta.
Légy a saját sorsod kovácsa, ne kelljen függened senkitől! Én ezt csak felnőtt fejjel tanultam meg, és akkor már késő volt. Te próbáld meg hamarabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!