Hogy szerezzek haverokat, barátokat? Hogy és hol lehet haverkodni? Üljek csak be egyedül egy kocsmába lányként? Nem túl szánalmas ez már?
Figyelt kérdés
Akik voltak mind már más városban, messze, vagy csak lekoptak, eltűntek az idő folyamán... 25 vagyok, most veszem észre hogy nincsenek körülöttem, egyedül vagyok, testvérem sincs.... :(
Mit tegyek hogy legyen kivel elmenni erre arra, beszélgetni, kocsmázni,vagy koncetre járni?
2012. szept. 14. 18:38
11/17 A kérdező kommentje:
ok, sebaj :) a lényeg ugyanaz... :))
2012. szept. 15. 10:42
12/17 anonim válasza:
Én a másik 86%-os vagyok :)
De sajnos hozzám sem laksz túl közel, én pécsi vagyok.
13/17 A kérdező kommentje:
az sem jo... egyébként ti hogy haverkodtok???
2012. szept. 15. 11:12
14/17 anonim válasza:
Én kanizsai vagyok! :D
Kis,vagy Nagykanizsán laksz? :D
15/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok,bocsi az off-ért!
Nem is gondoltam volna,hogy itt is vannak kanizsaiak xD :D
16/17 kalmj válasza:
Járj társaságba. Sport, koncert (hakni),kutyaiskola, bármi, ami érdekel. :)
17/17 anonim válasza:
Hát én ilyen szempontból szerencsés helyzetben vagyok (bár más téren meg ez azért annyira nem jó), mert még egyetemre járok, itt nem gond a haverkodás. Meg van egy attól független nagyobb baráti társaságom is, csak velük már nem találkozom olyan gyakran, mert a banda fele külföldön, másik fele is az ország különböző részein dolgozik. Na meg jövőre, ha végre meglesz a diplomám, én is költözöm, egyelőre Budapestre, de szerencsére ott is van pár régi haver, velük koncerteken ismerkedtem meg, amikor még sűrűn jártam fel a fővárosba bulizni, de persze ahhoz is kellett legalább egy barátnő, akinek szintén benne volt a bugi a lábában és lehetett menni állandóan. Mondjuk azok más idők voltak, akkor még nem volt ilyen horribilis ára a vonatjegynek, diákként kétezer forintból megfordultunk gyorsvonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!