Most ilyenkor mi a feladat? Nem tudom elképzelni. "Irjuk fel az alábbi számok számjegyeinek a halmazát" 1988 1989 1000000 240440
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 17:33
1/20 anonim válasza:
Ez h.ülyeség! Csoportosítsd pl úgy őket, hogy négyjegyűek, többi, nullára végződőek, többi, párosak, páratlanok. Ez most komolyan egy házi feladat? :O
2/20 anonim válasza:
Előző vagyok, ja de várjá' ,még úgy se jó! Mondom nincs érteme! :O :S :D Írd bele a füzetedbe ezt a tanárnak! :)
3/20 anonim válasza:
Ne mozdulj !!! Természetes számok halmaza, meg a rajta kívül esők!!! Azt írd oda, hogy természetes számok, meg racionális, meg ilyesmik!!! (megint én :) )
4/20 A kérdező kommentje:
Az első válaszod biztosan nem jó, ugyanis a számjegyeket kell csoportositani, nem a számokat.
2012. szept. 8. 17:42
5/20 anonim válasza:
Juj! Visszavonom! Minél többet gondolkodok rajta, ez annál nagyobb baromságnak tűnik! :D
Más ötletek? :) :)
6/20 A kérdező kommentje:
De érted az összes szám egész és pozitiv, akkor mind a 9 számhoz azt irjam hogy természetes számok halmaza ?:D
Akkor ennek most mi értelme ?:D:D:D:
2012. szept. 8. 17:43
7/20 anonim válasza:
Bátyámat megkérdeztem, aki okos, szerinte írd le így számjegyenként mindet, hogy
Az alábbi halmaz ezen elemeket tartalmazza:
Halmaz: 1988
A halmaz elemei 1;9;8;8
Legalább is én ezt vettem ki abból amit mondott, mert szándékosan bonyolultan fogalmaz. Sz'al elvileg így kell:D
8/20 anonim válasza:
Az egyik halmaz tetejére írjad,hogy év számok,a másikra meg azt,hogy átlagos számokXD
9/20 anonim válasza:
Ez se rossz! :D De most már én is látom az értelmét!!! Bátyám 5.-12.-ig matek tagozatos volt! :)
10/20 A kérdező kommentje:
De ennek mi értelme van ?
Egy másodikos tudja, hogy az 1988 as számban milyen számjegyek vannak. (9.-es gimnáziumi házi feladat...)
2012. szept. 8. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!