Mit gondoltok a cserkészetről? Ti azok vagytok? Tapasztalatok? Szerintetek melyik csapat a legjobb Magyaro-n :D?! Köszii
A cserkészek szerintem hihetetlenül viccesen néznek ki :D
Ráadásul ahogy még énekelve menetelnek,haláli :D
De nem értem hogy ez az egész cserkészet miért jó,meg az emberek miért olyan büszkék hogy õk cserkészek,hát hogya nekem olyan hülye ruhát kéne húznom,idétlen sállal+szalaggal a nyakamba,én csöndbe szemvednék nem pedi énekelné
Tudod,kedves előző,a cserkészet nem csak a ruháról szól,vagy a nyakkendőről...ez egy életérzés!Nincs is jobb annál,mikor a táborban összegyűlünk a tűz körül:)
Kérlek tartsd tiszteletben kultúránkat,és ne csinálj viccet belőle.
Jó munkát!
A cserkészet remek dolog! És ezt bizonyítja az is, hogy hosszú idő után újból képes volt felvirágozni. Nem rég lettem tagja a mozgalomnak, de negatívumot nem igen leltem benne. A gyereket megtanítják, hogyan éljenek felelőségteljes életet, és ez korántsem olyan eszközökkel, mint az iskolában (nem találkoztam olyan cserkésszel eddig, aki nem valósította volna meg az álmait ;)). Mennyi élménnyel, és hány pajtással gazdagodnak mindeközben a gyerekek.
Első: Volt már részed hasonlóban? Ha lett volna, biztosan nem így vélekednél róla. Csatlakozz, még megváltozhat a véleményed ;).
Kedves kérdező! Te cserkész vagy? :) Vagy csak a csatlakozást fontolgatod?
A csapat kérdés szerintem pedig szubjektív, úgyis mindeki a saját csapatát mondja :D.
Mit gondolok a cserkészetről? Hát, nyugodtan állíthatom, hogy ez az életem :D
Nincs jobb érzés annál, mikor a kószákkal egyenruhában, menetelve, teli torokból énekelve, szakadásig megpakolva megyünk végig egy-egy falun, portyára tartva, vagy onnan érkezve :)
Legjobb csapat nincs, igazából minden csapat másban tűnik ki. A legjobb mindig a sajátod lesz, hiszen oda jársz :)
Aki meg húzza a száját, az vagy próbálja ki, mielőtt bármit szól, vagy meg se szólaljon!
Jó Munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!