Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha nem megyek gólyatáborba...

Ha nem megyek gólyatáborba attól még lehetséges barátokat szerezni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sajnos pénzügyileg nem vagyunk eleresztve, fizetősre vettek fel Debrecenbe, úgyhogy sajna ki kell hagynom a gólyatábort.

Lehetséges ettől függetlenül haverokat szerezni meg ismerkedni, úgy, hogy konkrétan senkit nem fogok ismerni az évnyitón se?

Valakinek tapasztalatok?

2012. aug. 17. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Persze, miért ne lenne lehetséges? Éveket fogtok együtt tölteni, nem ez az egy hét dönti el, hogy kik lesznek barátok, és kik nem.

Én sem voltam gólyatáborban, mégis rengeteg barátom volt. Ne aggódj emiatt.

2012. aug. 17. 18:08
 2/5 anonim válasza:
Szia :) én is Debrecenben fogok tanulni,és sajnos én is fezetősön...:S így hozta a sors...Igaz,hogy a gólyatábor az első nagy közös buli,de nem határoz meg konkrétan semmit..igazi barátokat úgyis csak év közben fogunk szerezni,akkor fog kiderülni,kire számíthatunk :) amugy te kolis leszel?
2012. aug. 18. 22:21
 3/5 anonim válasza:
csatlakozz :) [link]
2012. aug. 18. 22:36
 4/5 anonim válasza:
én ugyan voltam gólyatáborban, de nem ez a meghatározó szerintem sem. ne aggódj amiatt, hogy senkit nem ismersz az évnyitón, eltelik egy-két hét, és máris tucatnyi embernek köszönhetsz a folyosón :) én nem vagyok egy szociális ember, mégis sikerült barátokra szert tennem:) szóval no para és hajrá a sulihoz :)
2012. aug. 19. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze. Én mondjuk voltam gólyatáborban, de igazán év közben látszódott, hogy ki milyen.
2012. aug. 30. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!