Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiú (k)! te mit csinálnál? (lent)

Fiú (k)! te mit csinálnál? (lent)

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyén irom le, szal bocsi.

Mitcsinálnál, ha egy lány akivel mondjuk jóban vagy ugy éreznéd 'leszar'? Szóval beszél veled meg minden, de pl (szinte) soha nem ő megy oda hozzád, hanem mindig te keresed meg őt és kezdesz el vele beszélgetni.. vagy pl: fb-n te irsz rá és ő (szinte) soha. De egyébként tök normálisan el van veled.. érted.

Szal mitcsinálnál? hagynád a g*cibe, vagy továbbra is jóban lennél vele?

Rosszul esne?vagy nem igazán figyelnél rá oda?vagy esetleg egy bizonyos fokig még 'birnád' is?

13/L és még1x bocsi ha hülyén irtam le a fogalmazás nem az erősségem.. :$

2012. aug. 11. 20:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

hogy hogy mi az h :$? miért ne írhatnám azt h :$? nem hiszem , hogy ez olyan nagy dolog lenne.. Egyébként meg az én dolgom hogy milyen szmájlikat írok.

Köszi a válaszokat :)

2012. aug. 11. 21:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy én úgy értettem hogy a lány.. nem nagyon szeretne kezdeményezni főleg azért mert hogy is mondjam.. fél? attól hogy hülyének nézi a fiú. Igazából ez nagy hülyeség de.. ha már megszokja a fiú hogy mindig ő keresi a lányt, akkor fura ha egyszer csak ráír a lány. Na mindegy :D
2012. aug. 11. 21:58
 13/13 anonim válasza:

a 11 a mindegy!!

Ott hagynám szakítanék vele!!

2012. aug. 31. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!