Van aki egyedül és reménytelenül érzi magát?
Nagyon egyszerű: ismerkedj. Menj el oda, ahol sok ember van, és ismerkedj. Bárhol lehet: boltban, könyvtárban, színházban, metrón, buszon, villamoson, járdán.
Ha a személyes kontaktustól félsz, akkor hajrá, ott az orrod előtt az internet! Milliónyi chatszoba van, be kell menni, és beszélgetni.
Én most jöttem ép rá,hogy nem szabad fesztiválokra járnom.Látom az ölelkező,boldog,szép kis párocskákat és kezdek egyre jobban depressziós lenni,semmi másra nem vagyok képes gondolni,hogy mennyire értéktelen lehetek mellettük,ha abból a sok jóból,ami nekik kijutott én egy fikarcnyit se kaptam soha.Akik meg azzal jönnek,hogy minél több csajhoz kell odamenni,üzenem hogy baromság.Ha nem tudod,hogy kell egy csajra hatni,mit és hogyan mondj,esélyed sincs...Ha valakinek van valami ÉRTELMES tanácsa,vagy tapasztalata akkor én is szívesen fogadom,mert kezdek teljesen megkattanni!
18/F
Ja, hát ne a bélyeggyűjtés legyen a hobbid lehetőleg, hanem valami olyasmi, ami alkalmas arra, hogy emberekkel ismerkedj. Sziklamászás például. És megunod? Csak az üresfejű emberek unatkoznak folyton. Egy embernek amúgy több hobbija is lehet.
Az biztos, hogy befordulással, a fal nézegetésével nem lehet egyről a kettőre jutni.
Te szóltál be, nem én, a frusztrációdat meg valaki máson éld ki, ne rajtam, köszi.
És fesztiválokon meg szórakozóhelyeken a legnehezebb ismerkedni. Ott áll leginkább a menő arcoknak a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!