Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha van egy fiú az...

Dorothy2000* kérdése:

Mit tegyek ha van egy fiú az osztályban akit szeretek de ő nem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy sző ke fiuról van szó( agyilag okos) aki nagyon tetszik, de nem tudom hogy tetszek e neki.Most az a baj hogy nem csak én vagyok belé szerelmes hanem mégkét-három lány.Nos ebbe szeretnék segítséget kérni!Hogy legyen az enyém?

2012. máj. 24. 19:09
 1/6 anonim válasza:

Hát... Mennyire vagy jóban ezzel a fiúval?

Ha nagyon jóban vagytok, akkor azt mondanám, hogy mondd el neki, mit érzel. Akkor megtudod, ő is így érez-e vagy nem. Ha pedig nem vagytok olyan jóba, kezdj el vele haverkodni előszőr.

2012. máj. 24. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Ellégé jóba vagyok vele csak talán az lehet a baj hogy egy "kicsit" eltérő a magyasság, szélesség.
2012. máj. 25. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és köcce, de ha nem érezi irántam azt amit én iránta akkor mit tegyek?És tényleg köszi!!!:))))
2012. máj. 25. 18:20
 4/6 anonim válasza:
velem is így van,de a magasság soha ne legyen akadály. Te is biztos tudod, hogy a fiúk később érnek. Lehet,hogy még megnő. Amúgy meg figyelj az apró jelekre, mint pl. sokszor néz e rád, testtartása, beszéde stb.
2012. máj. 25. 22:07
 5/6 anonim válasza:

Az 1. vagyok :)

Egyet értek, az nem gond, hogy kicsit eltérő a magasság, szélesség. Ez talán egy lánynak még gázabb is lenne, hogy a barátod kisebb és szélesebb. Azt nagyon jónak találom, hogy neked ez nem gáz, tényleg szeretheted. És ez az egész már csak azon múlik, hogy ő szeret-e. Ha egy kicsit is zavarná ez a dolog, akkor is a tiéd lenne szerintem, hogy ha szeret. Én a helyedben elmondanám neki, ha valóban jóban vagytok. Ha igaz barát és nem viszonozza az érzésed, akkor sem fog kinevetni. Szóval csak nyerhetsz, ha elmondod neki, mert aztán talán kiderül, hogy te is tetszel neki.

2012. máj. 31. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!
2012. jún. 13. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!