Ti mit szólnátok ha az egyik skinhead barátod bevalaná hogy zsidó?
A mai értelemben már az a skinhead, aki utálja a cigókat, zsidókat, b.zikat, fekákat stb. De régen nem ez volt. Láttam olyan filmet, amiben fekete srác volt skin. És igen, attól hogy valaki skinhead, még lehet zsidó.
Tegnapelőtt pl a városban láttam két középiskolás srácot, feltűrt farmer, fehér fűzős bakancs, lenyírt haj, bomberdzseki... Na ők aztán sok mindent tudhatnak erről a dologról, de azért skinnek mutatják magukat, mert az tetszik nekik.
Nekem nincs skinhead barátom, de ilyen helyzetben, mint amit leírtál, magasról lesz.rnám, hogy milyen vallású vagy kik az ősei.
"Na ők aztán sok mindent tudhatnak erről a dologról, de azért skinnek mutatják magukat, mert az tetszik nekik"
Lehet, hogy igazad van, de ezek után te se tartsd magad különbnek tőlük...
Miből gondolod, hogy semmit nem tudnak erről? Neked is vannak előítéleteid velük szemben ;)
#14-es: lehet, hogy neked is igazad van, de én úgy értettem, amit írtam, hogy ők vagy éppen más, ilyen nézeteket valló, vagy akár csak látszólag követni próbáló emberek elképzelhető, hogy már alapból azért utálják a feljebb említett rétegeket, mert az a kép alakult ki bennük valamilyen téveszme folytán, hogy a skinheadek utálják őket, ezért ők is.
Igen, lehet, hogy ismeretlenül ítélkezem az általam divatskinheadeknek titulált emberek felett, de ez azért nem hasonlítható össze azzal, hogy egyesek közülük azt se tudják, miért utálják a másikat, csak hangoztatják, mert máshol is azt hallják. Én nem utálattal írok róluk.
13-as
#13-as
Tény, hogy a nagy részüknek fogalmuk sincs ezekről (nekem is van ilyen ismerősöm) a dolgokról, de attól még nem minden hozzájuk hasonló ember, egy divatmajom. Minden esetre tiszteletben tartom amit gondolsz...
Nem bevalaná, hanem bevallaná, ha lenne skinhead barátom, de nincsen, ámbátor fajgyűlölő igen. A skinhead nem azt jelenti, amire gondolsz, bár kinek mi...
Vessző azóta van a billentyűzeteden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!