Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mikortól mondhatunk valakit...

Mikortól mondhatunk valakit barátunknak?

Figyelt kérdés
Úgy értem mi az, ami után barátként kezeljük, nevezzük, tartjuk számon? Nem a romantikus, hanem a baráti vonatkozásában.

jan. 29. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha pár hónap múlva tartanád az esküvődet, és meghívnád rá őt, akkor tekintheted a barátodnak.
jan. 29. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:

A bizalom nálam a döntő dolog.Ha maximálisan bízunk a másikban,és szeretjük is egymást (a szeretetben szerintem egy csomó minden benne foglaltatik),akkor az már nálam barátságnak számít.

A többi úgyis alakul onnantól már.

jan. 30. 07:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy barát őszinte, tisztel, lehet rá számítani, megbecsül, meg lehet benne bízni, és komolyabb dolgokról is lehet érdemi, mély beszélgetéseket tartani. A haver meg olyan, aki héba-hóban van jelen az életemben, akkor sem túl aktívan, nem igazán lehet rá számítani.
jan. 30. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagy ott a szarban, erős a kötelék.
jan. 30. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Barát az, aki kivétel a ne zavarjanak listán, akinek szívesen felveszem a telefont és elindulok akkor is, ha hajnal kettőkor a legszebb álmomból ébreszt. Barát az, akitől nem gáz megkérdezni, hogy ha szakított velem az exem este 11-kor, akkor átcuccolhatok-e hozzá 2-3 hétre, amíg találok új albit. Mindenki más haver, jól elvagyunk, kedvelem őket, de semmi több.
febr. 1. 16:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaadja a cuccaimat amiket kölcsönadtam neki.
febr. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!