Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Buli, koncert..hol tudnak a...

Buli, koncert..hol tudnak a fiatalok barátkozni értelmesebb emberekkel?

Figyelt kérdés

Szóval, röviden magamról, elég antiszociális időszakomat élem, és rájöttem hogy el kéne kezdenem barátkozni. Suliból nem szeretnék mert tele van retardálttal. Szóval arra gondoltam el kezdetnek koncertekre, bulikra járni, hátha összejönne belőle valami. Magamról annyit hogy egy elvontabb, de laza fiatalnak számítok de nem negatív értelemben:)

Aki próbált barátkozni, hogy sikerült hozzá hasonlóra találni?

tegnapelőtt 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
TikTok-on.
tegnapelőtt 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

"Aki próbált barátkozni, hogy sikerült hozzá hasonlóra találni?"

Elsőként leszoktam arról, hogy retardáltnak nevezzek másokat.

tegnapelőtt 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát az "értelmes emberek" meg a buli kizárják egymást, bulizni agyhalott, nyájmentalitású alkoholista tinik járnak leginkább.
tegnapelőtt 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
3. Sok évnyi tapasztalat után tanúsíthatom hogy igaz! Bár egyéniségeket mindig találni, mint tűt a szénakazalban!
tegnapelőtt 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:

A 3-as gyakorlatiasan, de valósan írta le a dolgokat.

A bulikban a 80% aljanép. Annak a 80%-nak a 60%-a részeg, 20-40%-a matt részeg, 10%-a nem is emlékszik később, mi történt a bulin, közvetlen utána.

Ha ezt a szintet keresed, ne mondd azt, hogy értelmesebbeket szeretnél.

Jó lenne konkretizálni, mit is akarsz; "bulizni" vagy értelmes emberekkel találkozni.

tegnapelőtt 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Buli-buli-buliiiiiiii!!!
tegnapelőtt 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Gimiben is voltak értelmesek, aztán barátokon keresztül, barátok barátaival barátkoztam.

Egyetemen meg egyetemi koliban is sok értelmes emberrel találkoztam, aztán az ő párjaik, barátaik lettek az én barátaim is.

Meg hobbikon keresztül is lehet, pl együtt jártok zenekarra vagy röpizni bármi. Aztán kialakul. Bárhol belefuthatsz szimpatikus emberekbe, de azért egyetemen vagy szakkollégiumban nagyobb az esély, hogy "értelmesebb" emberekkel futsz össze. Buliba nem értelmet keresni mennek az emberek. Esetleg társasest-en lehet.

tegnapelőtt 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!