Lehet ebből barátság is vagy csak ismerkedne?
Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyemen,elkezdtünk beszélgetni igy baráti szinten semmi flört vagy valami ami arra adna okot,hogy többet akarna aztán nem sokra rá munkahelyet váltott és mielőtt elment megkerdezte lenne e kedvem munkán kívül is beszélgetni,mondtam hogy persze szivesen aztán rá kis időre írt is és egy idő után feldobta hogy beszélgethetnénk előben is valahol viszont nekem párom van,igy csak a barátkozás jöhet szóba részemről
Szerintetek mindenképp ismerkedési céllal hívna el?
dec. 31. 11:39
1/2 anonim válasza:
Neked kell tudni, hogy milyen viszonyban voltatok. Nem tudta már a legelején, hogy párod van? Miért nem kommunikáltad ezt felé? Olyan, mintha magadban nem lennél biztos.
2/2 anonim válasza:
Eléggé randizásnak tűnik, szerintem többet akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!