Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Találkoznál olyan baráttal...

Találkoznál olyan baráttal akivel semmi program nincs a találkozó alatt?

Figyelt kérdés

Kezdem megunni a találkozásainkat,előtte én mindig dobok fel ötleteket mit csinálhatnának és mindig leráz azzal,hogy majd élőben megbeszéljük,de előben meg mindig kifogásokat keres,hogy ne csináljuk azt amit én feldobtam hanem céltalanul sétálgatunk a városban és kérdezgeti,hogy mit csináljunk(miután az ötleteimet figyelmen kìvül hagyta) ezek után annyit szoktam mondani hogy nem tudom,szerinted? Es o is mondja hogy nem tudja aztan altalaban beülünk enni mindig ugyanoda és folytatodik ez a kör...legutobb elhatároztam,hogy többet nem találkozok vele ha nem talál ki semmilyen programot,nem is kellene nagy dolog legyen de ez a céltalanul tengés lengés nekem nem jön be,még egyedül is jobban elfoglalom magamat

Annyi,hogy jól el lehet vele beszélgetni de ez a halál unalom körülötte már sok

ma 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanuld meg értékelni a jó beszélgetéseket, az egyéb programokat meg szervezd le másokkal.
ma 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Másképp kell kezelni az embereket: vele ezt lehet csinálni, vele meg azt. Ha bulizni akarsz bulizós emberekkel menj, ha dumálni akkor meg vele.

Esetleg próbálj meg két opciót mondani neki, hogy ide vagy ide menjetek. Így máris megvan, hogy miből választhat. Nem mondom, hogy 100% de talán használ.

Esetleg magát a találkozó helyszínét intézd úgy, hogy közel legyen az ahová menni akarsz és mondhatod, hogy úgy is ott van egy sarokra, nézzétek meg.

Viszont van egy fontos része a dolognak: anyagiak. Nem lehet, hogy nem engedheti meg magának, hogy eljárjon bizonyos helyekre?

ma 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
A barátot is unod, nekem úgy jön le. Mondd neki, hogy már ettetek ott, ha lesz más ötlete, találkoztok. Néha egy mozi olcsóbb, mint enni vhol.
ma 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak annyi. Zárd le vele
ma 10:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Szokta említeni az anyagiakat is,de érdekes módon felesleges dolgokra még többet költ mint amennyibe kerülnének az ötleteim pedig sosem mondok draga dolgokat van amihez csak egy buszjegy elég lenne (500 ft kb)
ma 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!