Férfiaktól kérdezem. Mennyire akadnátok ki, ha összejönnétek valakivel és egyik barátnőtök "kutatna" a párotok múltjában?
Én lennék az a barátnő. Van egy fiúbarátom, még az egyetemi évekből ismerem, nagyon jóban voltunk, soha nem volt több kettőnk között barátságnál. Úgy voltunk inkább mint két barátnő. Megbeszéltük, hogy ki kivel randozik stb.
Most a férfi elköltözött egy másik városba, már nem tartottuk úgy a kapcsolatot ahogy azelőtt. Kb 4 hete kitett a storyjaba egy képet egy lánnyal, akivel 3 hónapja együtt van (nem tudtam róla). Gratuláltam neki, ő elmesélte, hogy hogyan találkoztak, milyen a lány, küldött még egy képet vele stb.
Rákerestem a csaj nevére a Facebookon, de nem mentem rá a nevére, hanem rámentem arra, hogy 'összes kép' (ugye, itt azok a képek is vannak, amiket más posztolt a profiljára). És itt találtam egy képet amelyiken a volt barátjával volt (a volt barátja posztolta a csajnak a születésnapján).nem volt a képen semmi extra, de elküldtem az egyik barátnőmnek, aki szintén jóban van a férfival. De ő felfigyelt a dátumra amikor volt posztolba és úgy emlékezett, hogy a jelenlegi barátjának azt mondta, hogy egy éve nincsenek együtt, és ez a kép idén áprilisban készült (mellesleg írja a leírásban, hogy szeretlek). Persze csak most derült ki, hogy átküldte, mert mint kiderült, azóta amióta a barátnőm átküldte a képet a férfinak, a férfi nem keresett. Egyszer kerestem, akkor is szűkszavúan válaszolt (nem szokása), állítólag haragszik, hogy kutattam a barátnője múltjában. Dehát akárki rákereshet a nevére amikor kitette a képet, nem tűnik nagy dolognak.
Most tényleg az a baj, hogy kevesebb ideje szakítottak, mint amit mondott? Nem vagyok pasi de engem is zavar amikor kutakodnak utánam face-en, olyan gerinctelen dolog.
Nem tudom hogy megcsalásra vagy ilyesmire gyanakodsz, azt nem mondom hogy nincs jogod kutakodni, csak akkor azt is értsd meg, hogy ez nagyon sértő lehet másnak.
Gusztustalan gesztus!
Velem jól jártál volna kérdező, mert már a legközelebbi folyóba vetetted volna magad - a kudarc hatására, hogy inged-gatyád beáldozod egy ilyen kutatásra és semmit nem találsz évek távlatában sem! Nem tudom, mond-e neked valamit, hogy egyetlen fotót se tárolok a telefonomon vagy nem vagyok fent egyetlen egy ősközösségi oldalon sem? :DDD
Tökéletesen elvagyok ezek nélkül!
Én neki abszolút semmit se mondtam. Az egyik barátnőm küldte át neki azt a képet.
Én csak átküldtem a barátnőmnek, hogy milyen jóképű a volt barátja 🤣
Emelett nyilvános kép volt. Nem volt nagy kutatás, csak beírtam a nevét, rámentem, hogy összes kép és kiadta
Ha nekik nem tetszik, ne rakják ki. Ha megosztanak valamit te látod. Ők osztják meg. Nincs szabály, hogy most nézheted amit kiraknak, de csak ha pár napja rakták ki. Nevetséges komolyan.
Érdeklődsz valaki iránt aki az életében van. Ez pozitív. Ők meg kirakták ezeket és találtál valamit ami fura. Ez nekik gond, mert nem tudnak hazugságban élni, mert a bizonyítékokat ők rakták fel. Te meg rámutatsz.
Ha valakit ez zavar, ne rakja ki az életet a netre. Semmi rosszat nem tettél.
Meg hogy van e jogod kutakodni… ember. Nem feltúrtad a házukat. Amit kiraktak arra rá mentél. Felelősségre se vontàl senkit. Ez nem bíróság. Valaki ellentmondásos a közeli ismerősi körödben és te rá mutattál.
Nagyon elvannak itt veszve az emberek. Mit etikátlan? Megnézni valaki nyilvános profilját??? :D
Te nem csak kutattál, hanem pitsavirág konzíliumot hívtl össze a csaj feldolgozására.
Még csodálkozol, hogy haragszik? Mik vagytok? 14 évesek?
Nyuszi, a kép nyilvános, innentől a pasi is láthatta, talán még akkor, mikor Nagyságod a csaj létezéséről sem tudott. Na vajon miért egyébként? Érdekes, akivel én valóban barátságban állok, annak tudom az élete fontos mozzanatait, mint pl egy párkapcsolatot. Neked fingod se volt róla, esélyesen nem véletlenül nem osztotta meg veled, hanem mert pontosan tudta, hogy le fogsz vágni valami gusztustalan szarkavarást.
Honnan van neked merszed egy számodra ismeretlen embert kibeszélni, a képeit letöltögetni és tovább küldözgetni? Mit képzelsz te magadról? Az, hogy az illető egy számodra fontos valaki szerelme, már csak a hab a tortán.
Szállj magadba baromira és örülj, hogy ennyivel megúsztad. Én iszonyatosan elküldtelek volna a pcsába és többet az életben nem állnék veled szóba, az utcán is letagadnálak, ha ilyet mertél volna csinálni ellenem. Mert ezzel ugyanis legfőképp az ún. “barátodnak” mutattad meg, mennyire nem tiszteled őt, nem a nővel csesztél ki, akinek csak az önbizalma fog nőni, hogy ilyen kis luvnya sem tudott beleszarni a kapcsolatukba, pedig megpróbálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!