A kétszínű ,,baráttal" mit lehet kezdeni?
Volt egy gimis csaj osztálytársam, akivel az utolsó évben jól kijöttünk. Viszont, ahogy megosztottam vele, hogy az első szerelmem, hogy kicseszett velem (ő is osztálytársam:D), továbbadta neki, hogy én hogy éreztem iránta (a szerelem plátói volt, mert csak én szerettem, ő nem, viszont továbbadta neki, hogy nekem sokat jelentett, anélkül, hogy megkérdezett volna). Ezt követően az összes social médiáról töröltem a csajt viszont, láttam, hogy a napokban a kérelmeim között hogy követni akar. Ha visszaigazolom a kérelmét és visszakövetem, akkor az azt jelentené, hogy nincs öntartásom, önbecsülésem vagy tényleg jól gondolom és nem érdemli meg, hogy lássa a képeimet.
Tudom ez egy apróság, de sokat gondolkozok rajta
19/F
Még annyi, hogy az első szerelmem úgy szúrt ki velem, hogy az első randi után (ami sztm inkább csak a részemről volt randi) elterjesztése azt hogy rányomultam pedig 1 ujjal se értem hozzá és semmi olyat nem mondtam, amivel ezt kiérdemeltem volna
Kérdező,
Egyértelmű,hogy tartsd letíltva a csajt és szakítsd meg vele a kapcsolatot végleg.
Én ugyan ezt tettem pár emberrel akikről azt gondoltam, hogy a barátaim , de idővel mindig kiderült, hogy,rosszindulatúak, hogy nem akarják, hogy nekem jó legyen, ha mélyen voltam akkor meg belém rúgtak szavakkal..
Pont az ellentetje amit egy barátnak kéne. Az ilyen emberek soha nem változnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!