Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyek érdekesebb?

Sisi4 kérdése:

Hogyan legyek érdekesebb?

Figyelt kérdés
A barátnőim körében azt érzem, hogy unalmas ember vagyok. Csak a legjobb barátnőmmel tudok többet beszélgetni, de vele se túl érdekes dolgokról. A többiekkel egyszerűen nics közös témánk, pedig már régóta ismerjük egymást... még így nem mondták, de gondolom ők is unalmasnak tartanak. A másik meg, hogy tesiórán a legjobb barátnőm kb. soha nem választ be a csapatába, pedig szerintem tök jól kosarazok... már többen mondták. Helyette olyanokat választ, akikkel nincs is túl közeli barátságban, és máskor őrájuk panasukodik. Órákon is melléjük ül... Ő például így a baráti csoportunkban mindig mindenkit ölelget, es ezért sokan szeretik, és aranyosnak tartják... én is próbálkoztam mar ezzel, de ez nem én vagyok... Mit csináljak? Minden választ szívesen fogadok!

nov. 26. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
84%

Vannak közös élményeitek? Belső poénok, stb. Ha nincsenek, vagy vannak de te nem veszel részt ezekben akkor itt a válaszod.

Ha vannak és részt is veszel akkor nem értem, lehet csak nem kedvelnek.

nov. 26. 17:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát, van hogy többször elhívnak, hogy ott aludjak pl., meg ilyenek, de én nem vagyok az a nagy ottalvós, és a szüleim sem örülnének annyira annak, hogy minden második hétvégén másnál aludjak... így álatlánosban még...
nov. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!