Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan, hogy barát kereső?

Van olyan, hogy barát kereső?

Figyelt kérdés

Nem társkereső oldal, hanem barátkereső. Mindegy lány vagy fiú, a lényeg, de lehessen találkozni, barátkozni. Van ilyen oldal valahol?

Fiatal férfi vagyok és szeretnék pl strandolni, mekizni, vagy csak egy kávézóban sokat beszélgetni. Ilyen jellegű kellene.

nov. 6. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Likner elvileg ilyen.

Írsz egy bemutatkozást és akinek szimpatikus az jobbra húz téged. (Képet sem kell kitenni.)

Én kipróbáltam és hetente 35-40 értesítést kaptam, hogy jobbra húztak, de azt tapasztaltam, hogy az emberek 99% egyáltalán nem kommunikatív ott sem. Erőltetni a beszélgetést én pedig nem fogom senkivel sem.

nov. 6. 08:15
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
A való élet az nem elég barát kereső? Elmesz programokra, hobbi foglalkozásra, munkahelyen, vagy tovább tanulni, képzésen elég sok új ismerőst lehet szerezni.
nov. 6. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Bár én már 60 éves elmúltam, szóval ebben a mai modern világban már valószínűleg nem releváns a véleményem, de az én véleményem szerint a barátot nem keresni kell, hanem kiérdemelni.
nov. 6. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Igen

Facebook hobbicsoportoknak hívják

nov. 6. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Van, de nem működnek. Túl sok energiát fektettem ezekbe feleslegesen. Nagyon erőltetettek.
nov. 6. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem végül is minden offline vagy online platform az, vagy az is lehet. A legtöbb, barátkeresőnek, társkeresőnek vagy akármi másnak nevezett fb-csoportban sok embernek van hasonló igénye, mint neked.
nov. 7. 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Barátot nem lehet "keresni", ahhoz közös élmények, hasonló érdeklődés és emberi minőség kell...

Idővel csak veszíteni lehet barátot ,még azt is, akiről azt hittük, hogy más és különb,mint a többi.

Nincs már barátom és nem is keresek,mert belefáradtam.Abba, ahogy az emberek egymással bánnak ...

55/F

nov. 7. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!