Van olyan, hogy barát kereső?
Nem társkereső oldal, hanem barátkereső. Mindegy lány vagy fiú, a lényeg, de lehessen találkozni, barátkozni. Van ilyen oldal valahol?
Fiatal férfi vagyok és szeretnék pl strandolni, mekizni, vagy csak egy kávézóban sokat beszélgetni. Ilyen jellegű kellene.
Likner elvileg ilyen.
Írsz egy bemutatkozást és akinek szimpatikus az jobbra húz téged. (Képet sem kell kitenni.)
Én kipróbáltam és hetente 35-40 értesítést kaptam, hogy jobbra húztak, de azt tapasztaltam, hogy az emberek 99% egyáltalán nem kommunikatív ott sem. Erőltetni a beszélgetést én pedig nem fogom senkivel sem.
Barátot nem lehet "keresni", ahhoz közös élmények, hasonló érdeklődés és emberi minőség kell...
Idővel csak veszíteni lehet barátot ,még azt is, akiről azt hittük, hogy más és különb,mint a többi.
Nincs már barátom és nem is keresek,mert belefáradtam.Abba, ahogy az emberek egymással bánnak ...
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!