Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szeretne barátkozni...

Miért szeretne barátkozni velem egy 15 éves lány?

Figyelt kérdés

A lány egy ismerősöm lánya.Párszor mikor összefutottam velük nem nagyon beszélem vele, csak ilyen udvarisságból kérdeztem dolgokat, hogy megy a suli ilyesmi pár szóban.

Messengeren írt rám, hogy lenne e kedvem beszelgetni vele.

Én 34/F vagyok.

nov. 4. 18:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Páran leírták, mi lehet az oka, így nem ismétlem. Ha van benned egy csöppnyi tartás, akkor nem fogsz egy gyerekkel csetelgetni.
nov. 4. 21:56
 12/22 anonim ***** válasza:
Miért ne barátkozhatna? Az nem korhatáros dolog.
nov. 4. 22:24
 13/22 anonim ***** válasza:
#13 ha felnőtt leszel akkor majd ráérzel
nov. 4. 22:28
 14/22 anonim ***** válasza:
Amúgy mi változna, ha 18 éves lenne és nem 15?
nov. 4. 22:30
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Az, hogy akkor már a teljes elérhető IQ-ja birtokában lenne. Ugyanis addigra kifejlődik. Nem véletlen, hogy 18 év alatt csak korlátozottan cselekvőképes az ember
nov. 4. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:

16

Az mondjuk inkább 25-re fejlődik ki (egész pontosan a homloklebeny, ami a felelősségteljes döntésekért számít). Ezen logika mentén 25 alatt nem kéne szavazni se szexelni

nov. 4. 22:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudja, hogy hány éves vagy? Lehet 18 körülinek nézett.
nov. 4. 22:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#17 ne okoskodj! Az intelligenciájának csúcsára minden ember felér 17 éves korára. Kevesen vannak, akik hamarabb. Ezt jobb, ha tőlem tudod!
nov. 4. 22:50
 19/22 anonim ***** válasza:
44%

19

De miért az iq-hoz akarod kötni? Valakinek már gyerekként magasabb az iq-ja, mint a legtöbb felnőttnek, valakinek mindig nagyon alacsony lesz. Iq alapján akarod ezt szűrni? Szerintem rossz megközelítés.

nov. 4. 23:34
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Ha megdugod és kiderül,az apja kinyír.
nov. 5. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!