Olyan barátkozó oldalt keresek, ami kifejezetten hobbi fotósok számára van. Létezik?
Figyelt kérdés
Nehezen szólítok meg csak úgy fotós csoportba embereket. Elég furán is jönne ki szerintem. Szóval jó lenne egy hobbi (nem profi) fotós ember, aki esetleg segíteni is tudna, ha van kérdésem, e mellett hétköznapi dolokról is tudnánk beszélgetni online. Nem személyes barátságra gondoltam. Írásban leginkább mivel több vagyok, mint introvertált. Negyvenes nő vagyok. Sajnos nehézkesen fotózok, mivel nem vagyok egészséges. Viszont imádom. Minden tippek örülök. Köszönöm.
Ui: mobillal fotózok, mivel ujjaim nem jól működnek sajnos.
tegnapelőtt 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!