Olyan barátkozó oldalt keresek, ami kifejezetten hobbi fotósok számára van. Létezik?
Nehezen szólítok meg csak úgy fotós csoportba embereket. Elég furán is jönne ki szerintem. Szóval jó lenne egy hobbi (nem profi) fotós ember, aki esetleg segíteni is tudna, ha van kérdésem, e mellett hétköznapi dolokról is tudnánk beszélgetni online. Nem személyes barátságra gondoltam. Írásban leginkább mivel több vagyok, mint introvertált. Negyvenes nő vagyok. Sajnos nehézkesen fotózok, mivel nem vagyok egészséges. Viszont imádom. Minden tippek örülök. Köszönöm.
Ui: mobillal fotózok, mivel ujjaim nem jól működnek sajnos.
Ilyen jellegű fotós közösségi oldal volt annak idején 1-2, de amikről tudtam, azok már úgy látom, nem működnek, átalakultak.
Szerintem leginkább a FB Csoportok vették át ezt a funkciót. Ott vannak az emberek.
Szerintem ha kiírsz egy ilyen posztot valamelyik fotós csoportba, mint ez a kérdés, akkor lesznek önként jelentkezők. Esetleg érdemes valamilyen bemtuatkozó anyagot Instagram vagy egyéb képeket is tartalmazó linket mellékelni, amiből látják, hogy ki vagy, mit csinálsz, mivel foglalkozol, hogy megy neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!