Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm megsértődött mert...

Barátnőm megsértődött mert azt mondtam utálom a vicceket?

Figyelt kérdés

Kegyetlenül utálom a vicceket főleg az ilyen agysejtpusztító, cringe, mesékből kiragadott vicceket. A legjobb barátnőm ( aki alapjáraton tök vicces ember) azt hiszi attól lesz vicces mert folyamatosan ilyenekkel bombáz. De ugyan azokkal.Múltkor sétálunk és beszélgetünk. Hirtelen feldobja: Mondjak egy viccet?

-Mondom jaj kérlek ne

-Hogy hívják a 3 pupu tevét?

-jaj tudom vemhes hahaha nagyon vicces már 100x elmondtad

-vemhes! *erőltetett mű röhögés*

Es megjegyzem neki hogy miért mondogatja pont ezeket a cring humortalan vicceket. Elmondtam neki hogy szerintem egy ember nem attól lesz vicces hogy vicceket mesél. Meg hogy én utálom a vicceket. Mondom neki ha már vicceket mesél, akkor meséljen jó vicceket, ne ilyen mesékből koszedett már ott is rohadtul humortalan, 100x ellőtt "poénokat" durrogtasson folyamatosan. Erre megsértődött.

Nektek mi a humor?

okt. 26. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Egy ilyen savanyú libával, mint amilyen te vagy, én nem is barátkoznék.
okt. 26. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Abszolút megértelek kérdező. Gondolom nem túl tanult a barátnőd? Én kerültem nemrég olyan helyzetbe, hogy cégen belül helyettesíteni kellett. Az a harsány mindenen röhögünk hangulat ami ott volt! Hát igen furcsán éreztem magam. Meg az a büszkélkedés, hogy náluk mindig "vidámság van".Faviccek, közönségeskedés aztán ezeken ment a röhögés. Hát alig vártam, hogy leteljen a helyettesìtés és visszakerüljek a kevésbé "vidám" megszokott környezetembe.
okt. 26. 12:22
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es kezdő humoristaként tettem fel a kérdést. A barátnőmnek jó humora van, de elnyomja a viccekkel.
okt. 26. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy, hogyan, milyen formában közölted vele, hogy nem értékeled az ilyesfajta humort. Vagy a humort, úgy általánosságban.
okt. 26. 14:16
 5/6 A kérdező kommentje:
4es teljesen normálisan már századjára mondtam neki hogy nekem hiába monfja a vicceit nem fogok rajtuk nevetni
okt. 26. 15:50
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Barátkozna veled a Bogár Imre.
okt. 27. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!