Barátnőm megsértődött mert azt mondtam utálom a
vicceket?
Figyelt kérdés
Kegyetlenül utálom a vicceket főleg az ilyen agysejtpusztító, cringe, mesékből kiragadott vicceket. A legjobb barátnőm ( aki alapjáraton tök vicces ember) azt hiszi attól lesz vicces mert folyamatosan ilyenekkel bombáz. De ugyan azokkal.Múltkor sétálunk és beszélgetünk. Hirtelen feldobja: Mondjak egy viccet?
-Mondom jaj kérlek ne
-Hogy hívják a 3 pupu tevét?
-jaj tudom vemhes hahaha nagyon vicces már 100x elmondtad
-vemhes! *erőltetett mű röhögés*
Es megjegyzem neki hogy miért mondogatja pont ezeket a cring humortalan vicceket. Elmondtam neki hogy szerintem egy ember nem attól lesz vicces hogy vicceket mesél. Meg hogy én utálom a vicceket. Mondom neki ha már vicceket mesél, akkor meséljen jó vicceket, ne ilyen mesékből koszedett már ott is rohadtul humortalan, 100x ellőtt "poénokat" durrogtasson folyamatosan. Erre megsértődött.
Egy ilyen savanyú libával, mint amilyen te vagy, én nem is barátkoznék.
okt. 26. 12:13
2/6 anonim válasza:
Abszolút megértelek kérdező. Gondolom nem túl tanult a barátnőd? Én kerültem nemrég olyan helyzetbe, hogy cégen belül helyettesíteni kellett. Az a harsány mindenen röhögünk hangulat ami ott volt! Hát igen furcsán éreztem magam. Meg az a büszkélkedés, hogy náluk mindig "vidámság van".Faviccek, közönségeskedés aztán ezeken ment a röhögés. Hát alig vártam, hogy leteljen a helyettesìtés és visszakerüljek a kevésbé "vidám" megszokott környezetembe.
okt. 26. 12:22
3/6 A kérdező kommentje:
1-es kezdő humoristaként tettem fel a kérdést. A barátnőmnek jó humora van, de elnyomja a viccekkel.
okt. 26. 12:52
4/6 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogyan, milyen formában közölted vele, hogy nem értékeled az ilyesfajta humort. Vagy a humort, úgy általánosságban.
okt. 26. 14:16
5/6 A kérdező kommentje:
4es teljesen normálisan már századjára mondtam neki hogy nekem hiába monfja a vicceit nem fogok rajtuk nevetni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!