Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miképp tudnám ezt normálisan...

Miképp tudnám ezt normálisan megmondani neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bécsben élek, a szüleim győriek.

Itt Bécsben összehaverkodtam egy fodrásszal, aki felkínálta, hogy járjak hozzá.

Eddig Győrben jártam hajat vágatni, most akartam váltani oda, ahova egy volt osztálytársam jár. Győrben nem kaptam időpontot (a héten, pedig fontos lenne) az említett fodrászhoz, így megbeszéltem ezzel a bécsi sráccal, hogy elmegyek itt hozzá. Az a helyzet, hogy 20€-ért fogja levágni. Ennyiért én nem akarok hozzá járni a jövőben, nekem ez nagyon sok. Főleg, hogy Győrben 3500Ft.

Holnap megyek itt el Bécsben hajat vágatni, biztos fogja kérdezni, hogy mikor jövök hozzá legközelebb. Az jó, ha azt mondom egyszerűen, “ köszi, ha úgy van szívesen megyek megint, csak amúgy otthon szoktam jári.”

A probléma ott lenne, hogy ezzel a fodrász sráccal sokat találkozom, mert együtt járunk edzeni néha ( az edzőtársam egyik haverja), szóval nyilván nem akarnék bármi rosszat mondani.

Tudom túlgondolom az egészet, csak tényleg nem szeretnék bármi sértőt/bunkót mondani neki, ami az sugallaná, hogy azért nem akarok hozzá járni, mert nem tetszik ahogy levágta, stb.

Nem szeretném neki direktben megmondani, hogy szerintem drága, mert van egy főnöke aki ezt az árat szabta, illetve itt Bécsben ez a 20€ a normál ár (mint otthon a kb 3000Ft). Szinte minden itteni magyar haverom már hozzá jár (a fodrász is magyar amúgy), így még nehezebb a helyzet kicsit.

okt. 14. 18:16
 1/7 Cuki manó 2 ***** válasza:
100%
Bármikor kerulhetsz olyan helyzetbe mint most, hogy csak nála lesz időpont. Mondd azt hogy nem tudod ahogy adodik
okt. 14. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Bécsből Győrbe mennyi a benzin, vagy a vonatjegy?
okt. 14. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem magyarázkodunk.

- Köszönöm, majd, amikor aktuális lesz, jelentkezem.

Ennyi.

okt. 14. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem 3 havonta belefér az a €20, én ezt gondolom. Nem kellene ezen ennyire garasoskodni.

Meg most akkor az ár nem tetszik, vagy ahogy levágja? Vagy is is, mert mindkettőt írod.

okt. 14. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:

1) igazad van, ez jól hangzik

2) van egy vonatbérletem, szóval akkor annyiszor járok haza, ahányszor akarok. A szüleimet 2 hetente látogatom.

3) mint 1)-esnek, teljesen igazad van.

4) kb 3-4 hetente járok. Diák vagyok, így spórolok ahol tudok, nekem ez a havi 20€ vagy 9€ (~3500ft) nagyon is sokat számít. Főleg úgy, hogy 2 hetente járok haza, így nekem ez nem téma, hogy Győrben vágassak hajat.

Egyedül az ár nem tetszik. Akiket lenyírt, nagyon is tetszett, de Győrben ugyan ezt megcsinálják fele annyiért.

okt. 14. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3assal egyetértek. Meg szerintem a srác sem veszi magára, főleg basszus ha főnöke van és fix fizut kap. De ha nem így lenne is...!

Nem garasoskodás ez, hanem józan ész:)

okt. 14. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
igaz én ritkán járok és nem vagyok beszélgetős sem, de még sosem vágtak ilyet hozzám hogy mikor jössz legközelebb... irritálna is ha valaki így akar magához kötni, tényleg egy felszínes válasszal le kell tudni
okt. 14. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!