Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kéne elkezdenem?

Hogyan kéne elkezdenem?

Figyelt kérdés
Az osztályomban én leginkább csak a lányokkal vagyok jóban. De a fiúkkal is jól ki szeretnék jönni. Tudnátok adni néhány jó tanácsot ami nálatok bejött? Ja igen eddig már 3 éve együtt vagyunk de én még a legtöbbel még nem is beszéltem szeritnem. Hogyan kezdjek el velük beszélgetni hogy ne nézzenek hülyének?

#fiú #ismerkedés #barátság #Osztályrársak
okt. 8. 05:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Három év alatt csak ismered őket annyira, hogy tudj bármit róluk, ami beszéd téma lehet.

De amúgy egyáltalán nem kell ezt erőltetni, én sem beszéltem sok emberrel egy osztályban sem.

okt. 8. 08:10
 2/3 anonim válasza:

Miért néznének hülyének?

Hány embert néznek szerinted azért hülyének ha nem szeret beszélgetni mindenkivel?

Nem kell mindenkivel foglalkozni, aki szimpatikus neked nála lehet kezdeményezni pl egy ilyennel hogy ma szia hogy telik a napod mi jót csinálsz iskola után stbstb

Sok témáról lehet ám beszélgetni emberekkel

okt. 8. 14:28
 3/3 anonim válasza:
Nem kell mindenkivel jóban lenni.
okt. 11. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!