17 éves fiú vagyok, nem járok iskolába, 0 barátom van. Nem tudom hogy mit csináljak. Nem tudom hol próbáljak varázslattal barátokra lelni de eddig az életem egy nagy csalódás számomra.?
Varazslattal sehogy
Menj diakmunkara, ott lesznek veled egykoruak, azokkal tudsz baratkozni
azok, akik szemöldökig feltartott mutatóujjal adják, a "tanulj! még bármi lehet belőled!" életfilozófia-tanácsokat, azok hol élnek?
sok értelme manapság nincs egy egyetemet végigbukdácsolni, hogy utána valaki fénymásoljon egy irodában, vagy pincérkedjen
nyilván, ha valaki orvos, vagy mérnök akar lenni, az más dolog, de a többi egyetem mire jó szartúráson kívül?
#13 Ki beszélt itt egyetemről? Egy jó kőműves vagy víz-gáz szerelő is aranyat ér, és tudtommal azok sem a fán nőnek. Érettségi hasznos, sok szakmához az a beugró. Ha a későbbiekben mégis az egyetem mellett dönt, oda is jól jön. Ne legyen már elvárás, hogy 17 évesen tudja mit akar csinálni...
Kérdező, keress magadnak sulit! Bármilyen szakirányú képzésen hamarabb lelsz hasonló érdeklődésű embert, mint random összezárt emberek esetében (lásd általános és középiskola).
Mindemellett nézz szét milyen ingyenes lehetőségek vannak a környékeden: pl. nálunk a művházban elég érdekes szakkörök vannak. Ha nagyon meg vagy szorulva, az önkéntesség is egy lehetőség: csinálsz valamit, emberek között vagy, kapcsolati hálót építesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!