Ezt valamelyik velem egykorú érti? Mért kell ott lennem, ha nem is csinálunk semmit? 16-18 év köztiek vagyunk
Szóval most a barátaimmal nyaralok (Erasmus). 3 fiú és 3 lány. Külön szobában vannak a lányok és a fiúk. A másik két lány folyton megy át a fiúkhoz, az egyiknek a párja is ott van, meg ugye a barátok is. Én mikor átmentem hozzájuk, csak a telefonozás ment vagy az alvás. Senki nem szólt a másikhoz. Mikor kértem, hogy játszunk már, mert ez így tök unalmas, kaptam olyan megszólalást is, hogy "te nagyon akarsz játszani..." Kb negyed órába telt, de végre játszottunk pár kör Unot. Ezek után gondoltam, hogy akkor nem megyek át hozzájuk, nézem a sorozatomat, vagy alszom, telefonálok. Erre le lettem cseszve, hogy mért nem megyek át hozzájuk szocializálódni, egész nap bent vagyok a szobában. Mikor nem vagyok náluk, mindig megkérdezem, hogy mi volt, vagy pár percre odamegyek, akkorsem csinálnak semmit. Az indoklás az volt, mikor ezeket felhoztam, hogy "a csoportos semmit téves jobb, mint ha csak magadban vagy."
Valaki ezt érti? Ebbe mi a szocializálódás? Mért kell ott legyek, ha nem csinálnak semmit, egymáshoz sem szólnak? Mikor nagyobb programunk van, persze ott vagyok velük és jól szórakozunk, elvegyülök a társaságban.
Elég szomorú, hogy a mostani fiatalok nagy része ilyen.
Kapcsolódj ki inkább egyedül, mert semmi értelme annak, amit csinálnak.
"a csoportos semmit téves jobb"
Áh, a jó öreg csordaszellem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!