Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha mindenki...

Mit csináljak ha mindenki iszik alkoholt de én nem akarok?

Figyelt kérdés
És így nem biztos hogy olyan jól fogom érezni magamat velük
szept. 21. 21:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű:

Ha olyan esemény, aminek az élvezetéhez nem szükséges alkohol, akkor mész6, de nem iszol.

Ha kvázi az ivászatról szól, akkor meg nem mész.

szept. 21. 22:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

ha nem szeretnél nem kell se inni se ott lenni

ahogy és ami neked tetszek a többi nem számít

szept. 22. 01:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretek piálni. Az nem zavar, ha más igen, de az én döntésem nem akarja megérteni senki, mindig tukmálják rám. Emiatt semmilyen társaságba nem járok már.
szept. 22. 08:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne igyál?
szept. 22. 11:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az elején furcsa lesz nekik, talán kicsit nyaggatnak majd, de egy normális társaság egy idő után teljesen korrekten kezeli ezt. Nem kell inni ahhoz, hogy jót bulizz és elengedd magad(én se iszom alkoholt mégis jól érzem magam egy viszonylag nagy ivós társaságban).
szept. 23. 12:41
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

mielőtt bármit döntenél, jó ha tudod, hogy az alkohol egy nagyon veszélyes kábítószer, csak a magyar kultúrába beépült az évszázadok alatt, ezért élvez jogi védelmet más (illegális) drogokkal szemben. (meg hatalmas adók + kereskedelmi pénzek is vannak benne). Révai nagy lexikon (1911): "A szeszes italok fogyasztása a nép legszélesebb-rétegében van elterjedve és az alkoholtermelés, el-árusítás annyi érdeket köt le, hogy a küzdelem csak akkor lesz eredményes, ha minden erre alkalmas eszközt és fegyvert sikerülni fog ellene harcba vinni."

érdemes ezt elolvasni, vagy legalább egy részét: [link]

szept. 24. 10:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem iszol és kész. Nem fogják a szádba önteni.

Mi nekünk volt olyan baráti kerti parti, ahol 1 ember kivételével mindenki ivott, de nem olyan mértékben hogy a földön fetrengtünk. Csak 1 kicsit jobban hülyéskedtünk ittasan, de ennyi. Nem érezte magát kellemetlenül szerintem, ketten elsütögettük a szalonnát, nevetett ő is.

De ha úgy gondolod, annyira matt részegek lesznek, hogy az úgy már kellemetlen, akkor nem kötelező elmenni. Amúgy sem kötelező semmi.

szept. 25. 08:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Szemmelver a kocsmáros?
okt. 10. 08:58
 19/20 anonim válasza:
100%
Ha nem szeretnél akkor ne igyál. Személyszerint én se iszok soha a baráti körömben. Van aki megszól érte, van aki elvicceli és van aki megérti. Mindenki nalam máshogy reagál de a lényeg ,hogy ha neked nem komfortos ,hogy igyál akkor ne eröltesd magadra!
okt. 20. 16:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy üres pálinkásüvegbe töltsél tiszta vizet és azt iszogasd a többiekkel közösen. De másnak ne adj belőle!!!
okt. 20. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!