Miért mondogatja hogy örök barátok vagyunk?
Elírtam..
NEM küldözgetek... Így helyes
Nekem is volt:) ilyen.
Én voltam a folyton rákérdező'.
Egyrészt azért tettem ezt, mert éreztem, hogy szerelmes belém a másik', és nem akartam tényleg elveszteni a barátságát, mert magányosnak éreztem magam. Szerelmes nem voltam belé. Másrészt azt éreztem, hogy ő nem őszinte hozzám, és nem szeret igazán, mert férfi- büszkeségből simán 'dobna'.
Aztán így is lett:).
Vérig sértődött egy őszinte rá vonatkozó megjegyzésemen, ami esetén egy igaz barát tuti, hogy nem tette volna ugyanezt.
Ott elgondolkodtam kicsit, hogy milyen is egy férfi igaz szerelme. Hazug, önimádó, felszínes.... Stb. Ilyenek kavarogtak bennem.
Szerintem te sem szereted őt igazán úgy, mint egy legjobb barátot, és ezt érzi is.
Ha valaki nem őszinte, szerintem azt érezni egy ilyen nexusban.
4
Köszi hogy leírtad! Én nem vagyok szerelmes belé! Ő ajánlotta fel nekem régebben hogy összejönne velem. Aztán ez ellaposodott, a barátság nehogy ramenjen. Mivel van párja, azt nem hinném hogy ő többet érezne irányomba. Nincs annyi időm vele találkozni. mint régebben volt, lehet ezt érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!