Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmeséltem a legjobb barátomna...

Elmeséltem a legjobb barátomnak, hogy a barátnőmmel hogyan éljük meg a vágyainkat és kiakadt, miért változott meg?

Figyelt kérdés
arról van szó, hogy mi a barátnőmmel nyitottban vagyunk, ő is , én is járunk másokkal rendizini és erről tud a másik. Illetve néha átjön a párom szeretője hozzánk és együtt. Meséltem még részleteket is neki, mert kíváncsi volt, azt hiszem azt nem kellett volna, ezután láttam hogy valami elszakad nála és másnaptól ignornálta az üzeneteimet, vagy ha hívtam edzeni akkor nem jött, lemondta. Ennyi lenne egy 7 éves barátság?
szept. 12. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Ja,ennyi.

Kiderült milyen perverz vagy,ez neki nem fér bele.

szept. 12. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok perverz.mibol gondolod?
szept. 12. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hogy hivnad magad?

A normalis,megszokott kapcsolatoktól eléggé eltér.

Persze ma ez a trendi...

szept. 12. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha annyira közeli, legjobb barátod, nem lehet, hogy féltékeny lett, amiért őt nem hívjátok, nem veszitek be? Neki van kapcsolata, vagy szingli? Ha szingli, akkor szerintem itt lesz a baj.
szept. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!