Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fénysebességgel vesztettem el...

Fénysebességgel vesztettem el az új haverjaimat és egyszerűen nagyon magam alatt vagyok. Mit tanácsotok, hogy újra kicsit jobban érezzem magam?

Figyelt kérdés

Sajnos muszáj egy kis háttértörténet, hogy megértsétek, miért viselkedem úgy ahogy. Szóval így 25 évesen meguntam Magyarországot és úgy éreztem, hogy nem becsülnek meg a munkahelyeken sehol.

Kalandvágyból egy 2 éves mesterképzésre jelentkeztem külföldre, miután pedig amúgy a 4 éves alapkézésem után rájöttem, hogy amúgy rühellem a szakmámat és semmi tudásom vagy érzékem nincs hozzá. Kínkeservesen lett meg a diplomám és ahol tudtam csak kőkemény csalással mentem át. De viszont nem találtam meg mai napig azt a területet, amit szívesen végeznék, így folytatom jelenleg azt, amit rühellek mint a darab fost... Még otthon a felvétel után kaptam online chat lehetőséget ahol a szaktársakkal vehettem fel a kapcsolatot. Egyel sikerült is, egy 28 éves török lánnyal. Konkrétan éjjel-nappal megállás nélkül beszéltünk és nagyon megtetszett a lány a több hetes beszélgetés után.

Augusztusban amikor kiköltöztem találkoztunk párszor, nagyon jól éreztem magam vele. Majd 2 hétig nem tudtunk találkozni rajta kívül álló tanulmányi okai miatt. Szeptember másodikán, még gólyatábor kezdete előtt találkoztunk megint amin ugyanúgy jól éreztem magam, itt már dúlt bennem minden plátói érzés...

Majd gólyatáborban, 3-án hozzánk csatlakozott egy 22 éves lengyel srác is, aki egyből a legjobbnak gondolta magát a társaságban, kisöpört lényegében és összemelegedett nagyon a török lánnyal (úgy, hogy a lengyel srác a barátnőjével él együtt). Teljesen kikerültem a figyelemből, fokozatosan egyre jobban ignorálásba kerültem. Olyannyira, hogy a török lány fénysebességgel cserélt le, mint amúgy állítása szerint "legjobb barát".

3-4-5-ikén még elmentem velük hajnalokig tartó bulizásokba és ezeken a napokon ott voltam a gólyatáborban mellettük, de minden nap gyomorforgatóan, sírógörcsösen szarul jöttem haza. Természetesen a török lány még online beszélt velem, görcsösen próbálta bizonyítani, hogy amúgy mennyire nem kedveli jobban a lengyel srácot mint engem és hogy mennyire kedvel és hogy sajnálja hogy ignorált engem mindenki, bla-bla-bla. Ekkor volt az utolsó nap, hogy engem még öleléssel köszöntött és búcsúztatott a lány, ezt már csak a lengyel srác kapja meg.

6-án adtam még egy lehetőséget az együtt töltött időre mert könyörgött a török lány hogy jöjjek gólyatáborozni, egy pár óráig meg is jelentem, majd leléptem korán mert nem volt ott sem másképp a dolog, rosszul éreztem magam. Természetesen éjszakába nyúlóan buliztak nélkülem megint. Hétvégén már nem is kerestek engem, én is bezárkóztam a fenébe a 2 napra teljesen, csak az Isten tudja, hogy mi történt ott. A török lány leátt a velem való online beszélgetéssel

9-én hétfőn elkezdődött az iskola, ámbár melettük ültem a teremben, nem tudtam velük beszélgetni igazán, ignoráltak. Sőt, láttam, hogy folyamatosan egymással beszélnek online az órák alatt. A délutáni gólyatábori programra azt mondtam megyek, de az esőre fogva nem mentem..

Tegnap órák után még elmentünk a szomszédos városba egyet pizzázni ahova még +2 ember csatlakozott, de nem tudtam nagyon témát találni ha adtak egy kis időt is beszélgetni velem. Meg már tényleg úgy éreztem, hogy a társaságban meg vagyok csak tűrve, de szerepem már nincs. Nagyon rosszul éreztem magam többnyire.

Ma órák után 6-an elmentünk kávézni egyet, úgy-ahogy semlegesen éreztem magam bár nem nagyon érdekeltem senkit. Ma este terveztek 9-re egy karaoke bulit, amire már nem hívtak. Senki nem keresett, hogy merre vagyok, megszűntem nekik létezni ma estére.

Nyilván ki lettem száműzve ebből a társaságból, ez egyértelmű. Nagyon magam alatt vagyok és nem érzem azt, hogy a közeljövőben találnék egy másik társaságot. Férfi létemre sírás szélén vagyok és csak fekszek miközben a falat bámulom. És mellette egy olyan szakon is tanulok amit utálok, miközben azt sem tudom mit kezdjek az életemmel. Az meg csak hab a tortán, hogy bevételem sincs és a tartalékaimat élem fel bizonytalanul, ami 2 hónap múlva kifogy és hazakényszerülhetek, ha nem találok valami munkát minnél előbb (ami valószínűtlen jelenleg).

szept. 11. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha minden sz*r, nem lehet, hogy a hozzáállásoddal van a gond?
szept. 11. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ők nem haverok voltak.Vannak ilyenek amúgy,ne is törődj vele.Próbálj barátkozni,beszélgetni másokkal
szept. 11. 22:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Nyilván azzal is gond van első, de nem tudom, hogy mégis mi a bajom van mindennel... Képtelen vagyok rájönni, hogy miért érzem úgy, hogy minden ilyen rossz. Főleg akkor, amikor a pszichológusom szerint minden a legnagyobb rendben van már nálam.

Kettes, hát nem tudok nem törődni vele. Egyszerűen senki nem fogad be a társaságába, nem tudok felszínes beszélgetéseken kívül kapcsolódni senki újjal. Főleg azért is bánt az egész, mert ha valahogy nagynehezen maradok a következő 2 évre, akkor is szaktársaim lesznek és napi szinten fogok látni őket. Nem vagyunk 20-nál többen a képzésen, tehát sok emebr közül nem tudok válogatni.

szept. 11. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozz magyar lányokkal Magyarországon.
szept. 12. 02:11
 5/7 anonim ***** válasza:
30%

Baszd állba a lengyel sracot es keféld meg a torok lanyt

Szivesen

szept. 12. 06:42
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Jó ég, micsoda melodráma. Hajlamos vagy egyből valakit kitüntetni a bizalmaddal, aminek az lesz a vége, hogy nagyon kötődsz hozzá, aztán ha lelép, kész, beborulsz.

Pedig full felesleges volt ennyire a bizalmadba avatni azt a csajt. A barátsághoz sokkal több idő kell, meg közös programok, élmények, néha zökkenők és kalandok. Nálatok erről szó se volt. Volt szimpátia, de a leányka inkább halászik a zavarosban és pasizik, nem havert keres.

Sajnállak, de majd kihevered.

szept. 12. 07:52
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem túl komolyan gondolod ezt a dolgot és lehet, hogy ez látszik rajtad. A lengyel srác meg laza, nem stresszel rá semmire és lehet, hogy emiatt jobb társaság.
szept. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!