Mit csináljak, azt hiszem a legjobb barátnőm lecsapta a kezemről a pasimat?
A bnőm és én is táncolunk,hip-hop táncsuliba járunk, de csak szórakozásból. Én ott össze jöttem az egyik előadóval, ő 5 évvel idősebb nálam. Nem komoly a kapcsolatunk, inkább barátság extrákkal.
A barátnőm tudott rólunk az első perctől, majd kíváncsiskodni kezdett, hogy milyen vele stb én pedig beavattam, mutattam képeket a pasiról aztán véletlenül bele tekertem a galériába és olyat is látott amit nem akartam, ahol intim helyzetben voltam a pasival. Akkor láttam rajta hogy felcsillan a szeme és zavarba jön kicsit, de nem mondott semmit.
Pár nappal később az egyik óra után láttam őket beszélgetni a pasimmal négyszemközt, majd újabb pár nappal később a pasim megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá ha bevenném hármasba Gréti barátnőmet. Kicsit fura volt, így nem mondtam rá igen. Másnap beszéltem Grétivel hogy mégis mi ez az egész és elmondta, hogy nagyon bejön neki a pasi és szeretné kipróbálni velünk. mivel nem kapcsolatban vagyunk így igent mondtam, hgoy ne én legyek a szarfej. még azon a héten szombaton átmentünk barátnőmmel a pasimhoz és kicsit piáltunk, nekünk ez volt az első hármas, idegesek voltunk mindketten. Megbeszéltük hogy nincs csajos dolog, csak a pasival foglalkozunk.
A részletekbe nem megyek bele de a lényeg, hogy a barátnőm nagyon rá volt indulva és engem kb kitúrt a dologból.
Annyira elkapta a flow hogy megkért, adjam neki oda telefonját mert látni akarja magát.
Az este után midnen visszatért a normál mederbe, a pasimmal találkoztunk továbbra is, majd kb 1 héttel később lemondta a talit, és Gréti is sokszor "nem ért" rá, ekkor ütött szöget a fejembe hogy ők ketten kavarnak.
Grétit kérdőre vontam és bevallotta hogy igen, tényleg taliznak, de nem hitte hogy ez baj, mivel mi nem is járunk.
1. Nem a pasid.
2. Ha beveszed egy barátnődet, akkor számolj azzal, hogy ez lesz a vége.
Te írtad, hogy inkább barátság extrákkal dolog volt, meg hogy nem kapcsolat, így semmi sem tiltja, hogy másokkal is "extrázza" a barátságát.
Ezen felül ezt olvasva: "igent mondtam, hgoy ne én legyek a szarfej" azonnal levágja mindenki, hogy igencsak fiatal, tapasztalatlan és naiv vagy még. Ne menj bele soha olyanba, amibe nem akarsz, amit nem teszel szívesen. Ne hagyd magad kihasználni, legyen benned némi tartás. Különben is, pár hete/hónapja kavargattok, a hapsi pedig már másokat szúrna, te meg ezek után nem hogy még futsz utána, hanem engedsz is neki? Ha nem érdekel az ilyesmi és nálad ez nem fér bele, akkor nem kuncsorogni kell a szeretetmorzsáért és a testeddel fizetni érte, hanem otthagyni a büdös picsába, hogy hülyítsen mást.
A barátnőd miben jobb nálad?
Az alakja jobb vagy odaadóbb volt a szexben?
#9:
Nem tökmindegy az neked? Szakadj már le róluk!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!