Miért viselkedik így a "legjobb barátom" ? 20/F
Van egy 18 éves barát, akivel cirka egy éve ismerkedtem meg. Sokszor cserben hagyott, amíg én neki vettem dokgokat, ő állandóan ismerkedett AnoTalkon, mindezek mellett állandóan panaszkodott, sokan bántják a neten (szerintem okkal). Szüneteltette a barátságot 2 hónapig mert szerinte én illegális dolgokat művelek a neten (nem), aztán amikor újra beszélgettünk, hol magamra hagyott hol nem, állandóan panaszkodott, velem alig találkozott, ha igen, akkor is X.Kerben, ő IX. kerületi, én III. szóval azért itt is el lehet dönteni, ki ment kihez. Ő mesélte, hogy más barátaihoz ment sulija elé, avagy csomót kirándultak, velem kb semmi.
Ő tudja, hogy borzalmas az életem, nincsen családom, ezt szószerint kell érteni, gyerekkorom, a családnak nevezett emberek miatt borzalmas volt(skizofrén anya, drogos testvér, "elcsavargott apa"), tehát nagyon rossz a mentális egészségem, de ő ennek ellenében elvárta, hogy csak vele legyen foglalkozva.
Utóbbi időben hangot adtam ennek, hogy ez nem oké, ő elkezdett sírni hangüzenetbe, hogy bántom stb.. augusztusban letiltott, azóta napi 1x valami kamufbről írkál hogy neki nagyon fájnak a viták, azt le se sz*rta mivan velem. Amikor elmondtam neki, hogy nem érdekel mit sír, neki állt feljebb. Van egy felnőtt internetes ismerősöm, aki messze él, szerinte állandóan ő kezdi a vitát ezzel, kihasznál, és fogyatékos a srác.
Utolsó beszélgetésünk az volt tegnap, hogy megint rám írt abból a kamu fiókból, hogy szia, megkérdeztem milyen napja volt, ő írta hogy volt barátjával kis-dunánál fotózni, vásárolni, na ilyet nekem is ígért de semmi nem lett belőle, azt szóvá tettem, hogy nagyon gáz, hogy így viselkedik hogy velem kb sehova, mással meg ezt csinálja, és amikor beszélgettünk akkor is anotalkozott (amikor jóba voltunk), aztán ő kezdett el sírni, hogy vita stb.
Rajta kívül nincs más barátom, sőt senki kb, akivel beszélhetnék, lóghatnék. Engem elkeserít ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!