Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tehetek még valamit, hogy...

Tehetek még valamit, hogy megmentsem a barátságot?

Figyelt kérdés

Több mint 25 éve vagyunk barátok, még az egyetemen ismerkedtünk meg.

Ő egy hívő, vallásos srác, én meleg fickó, de nagyon jó barátok lettünk.

Az első felesége kicsit távolságtartó volt, de soha nem szólt bele, hogy mennyi időt töltünk együtt.

A gyerekek nagybácsinak tartanak és az első feleséggel azután lettem jóba, miután látta, hogy a gyerekek mennyire szeretnek

Sajnos egy autóbalesetben meghalt az első felesége, és néhány év után összejött egy nála jóval vallásosabb nővel

Az új nő konkrétan eltiltott, hogy elmenjek hozzájuk, eleinte még azért találkoztunk, de egyre több volt a kifogás, és láthatóan került.

Nagyon rosszul esik, hogy csak így eldob. A két nagyobb gyereke már nem otthon lakik, velük beszéltem, nincsenek jó véleménnyel az új nőről, nekik nem is mertem panaszkodni, nem rájuk tartozik.

Érdemes lenne még keresni? Lehet hogy a nő tényleg rossz hatással van rá? Vagy csak én azért érzem így, mert engem leépített, a gyerekek pedig az anyjuk helyett nem fogadnak el senki mást az apjuk mellett?

szept. 5. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Eldobott egy 25 éves barátságot egy nőért.

Ha megkeres, se bocsáss meg neki emiatt. Nem érdemel meg téged

szept. 5. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért tiltott el? Mert meleg vagy?
szept. 5. 15:23
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 szerintem igen
szept. 5. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!