Barátkozzak vele így tovább?
Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy lánnyal (én is lány vagyok), akivel nagyon jól összebarátkoztunk, elhívtam magamhoz meg sétálni, sokat voltunk együtt. Viszont akarva akaratlan folyton felvetette ezt a dedós pisi- kaki témát. Nem durván, simán el lehetett terelni, de azért furcsa volt. Valamint biztatott, hogy pisiljek bokorban/út szélén, ne várjak hazáig, vagy akkor menjünk még egy kört, kibírom hazáig. Szóval fura volt. Szerintetek miért csinálta? Fogadjam el? Barátkozzak?aug. 22. 17:37
2/6 anonim válasza:
Ez csak rajtad áll, hogy mennyire leszel képes elfogadni őt ha még ilyen (számodra) furcsa megnyilvánulásai lesznek.
3/6 anonim válasza:
Pisi fétises a barátnőd. Minél előbb tisztázd ezt vele, ha ezt tudjátok kezelni, ettől még lehettek jó barátok.
Én is az vagyok, ma már felvállalom, de tudom kezelni, és amelyik ismerősöm nem vevő rá (ők vannak többségben) esetükben ezt tiszteletben tartom és nem forszírozom.
Persze ehhez szükséges némi érettség.
A barátság nagy érték, ha tényleg csak ezen múlik kár lenne veszni hagyni szerintem.
4/6 anonim válasza:
Engem érdekel a téma, pasi vagyok, szívesen kipróbálnám.
6/6 kakukjenci válasza:
Ne fantáziáljatok az ilyen hülyeségekről. A pisi gyógyít, mint testmasszázs, sebre, fekélyre. A kaki az emlösöké kiirthatatlanná teszi spenótot. Ne kostoljátok meg, mert szar, a nevében is benne van. Egyébként vízzel lemosható. Azért a barátság a legmagasabb emberi érzelmi kapcsolat, mert ahogy a sorozatban is van, barátok közt minden megtörténhet. Velem megtörtént, hogy azt a lányt akit 30 pár évig szerettem, kiderült, hogy csak tetszett, mert kikérte magának, hogy barátomnak tartom. Akiket, meg mostanában szeretek elvágják magukat atökéletes pasitól, TŐLEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!