Érdemes egy felbomlott barátságot megpróbálni újrakezdeni? Vagy ha sikerül is, már sosem lesz ugyanolyan?
Nekem is inkább olyan tapasztalataim vannak, miszerint egy felélesztett barátság már sosem lesz teljesen olyan, mint az a törés előtt volt. Negatív értelemben.
Egy kivételem van igazából erre, ott meg azért szakadt meg a barátság, mert minkettőnknek nagy változások voltak az életünkben, és elvoltunk a magunk dolgaival. Utána meg igazából, nemcsak, hogy ugyanott tudtuk felvenni a fonalat, ahol abbahagytuk, hanem erősebb is lett a barátság, mint előtte valaha volt. De az ilyen nagyon, de nagyon ritka.
A #11-es kommentre reagálva:
ez viszont, sajnos, olyan dolog, amiből már aligha tud egy barátság újraindulni. Sajnálom.
A 3-as nagyon jol irja altalaban nem kozos megallapodassal bomlik fel a baratsag.Ilyen helyzetben vagyok.Nem en voltam az okozoja illetve valamit mondtam ami rosszul erintett es tobbszor volt rola szo o felfortyant rajta es megszakitotta velem.Nem kert bocsanatot,nem mondta hogy nem ugy gondolta a dolgot.Epp tegnap irtam ki errol kerdest hogy jott velem szemben es elkerultem.
Azota gomdolkodok rajta es nem tudom tudnank- e baratok lenni ujbol mindkettonknek nagyon kellene igyekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!