Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok meghívnak drága...

Barátok meghívnak drága koncertekre, hogyan mondanád el, hogy nem fér nekünk bele?

Figyelt kérdés

Hogy ne legyen sértődés?

10.000 egy jegy. Életünkben nem voltunk semmilyen ikyen hasonlón ennyi pénzért és nem is tervezünk ilyen árak mellett. Múlkor elutaztunk szerencsére épp akkor de most megint hívtak. És még fognak....

2024. aug. 20. 09:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10 ezer forint drága egy olyan koncertre, amire az ember nem is kíváncsi xD Azért ne hasonlítsuk már egy random hobbizenélős haver koncertjét egy Ed Sheeranhez.

2024. aug. 20. 10:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Bruttó 360 a fizetésem

Igen , drága

2024. aug. 20. 10:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Van zenész haverom, akinek évek óta ingyen megyünk be a saját szervezésű koncertjeire, de ha más szervezi, ő sem mindig tud bevinni. Most legutóbb egy másik ismerős hívott a BP Parkba, ígérte is, hogy megpróbál szerezni jegyet, de 1 db-ot kapott, amit érthető módon az anyukájának adott, nem nekem, és még kedvezményt sem kapott, mert fix mennyiség volt, amit a másik zenekar elvitt, mert hogy híresebbek. Szóval nem ilyen egyszerű ez, hogy vigyen be ingyen.

Jelen esetben én őszinte lennék, megmondanám, hogy szívesen megnéznélek, de sajnos nekem ennyi pénz nem fér bele, szólj, ha lesztek ingyenes rendezvényen valahol, köszi!

2024. aug. 20. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy fillért nem adnék koncertre.
2024. aug. 20. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Meg kell mondani, hogy bocs, ennyi pénzem nincs / erre nincs ennyi pénzem. Én is mondtam már meg páromnak is, barátoknak is, ha nem volt pénzem valamire.
2024. aug. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!