Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Profilképet váltottam, és egy...

Profilképet váltottam, és egy barát barátnőm rámírt, mit jelent?

Figyelt kérdés
Azt írta hogy húú ki ez a jóképű pasi a képen, (hűha smile) ha igy elsétállok a csajok mellet tuti utánam fordulnak. Amúgy jóban vagyunk, de ilyet még sosem mondott, csak azért kérdezem, hogyha ehgy csaj ilyet ír pasinak, lehet hogy valóban vonzónak talál, vagy csak barátként írta, nincs mögötte semmi több?
aug. 13. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Hülyíthetőnek tart ma is
aug. 13. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Gondolt rád, tudatta veled.

Azt majd te eldöntöd, hogy ez hogyan esik neked.

Hogyan érzed magad ettől?

aug. 14. 05:24
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Igazából jól esik a bók tőle, ez tertmészetes, csak a kérdés az hogy hogyan gondolta, lehet pusztán baráti, mivel eléggé közel állunk egymáshoz, de a téma sosem jött elő hogy bármelyikünk többet akarna. Rákérdezni nem fogok, maradok így ahogy eddig voltam, de azért figyelem, hogy felém hogyan viszonyul. Nyilván ha észrevehető, egyértelműbb jeleket adna, akkor más lenne a helyzet. Érintések voltak oda vissza, de az ugye egy jó barátságban természetes.

aug. 14. 07:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá, hogy mivel régóta jó a baráti kapcsolatunk, valószínű hogy nem több, mivel szerintem ha van vonzalom valaki felé, az már az első néhány hónapban kiderülne!
aug. 14. 07:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Na,rájöttél?

Sexre se kellessz neki,igazi szépfijú lehetsz

aug. 14. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!