Valóban a legjobb barátja lennék...?
Sziasztok!
Egy középiskolai osztálytársammal 2023 nyarán vettem fel a kapcsolatot, és néhány hónapig ritkán találkoztunk, utána megszűnt a találkozás, elkezdett ritkábban írni néhány szavas válaszokat, mindent ígérgetett, végül 3 hete egyáltalán nem ír, miközben fent van, posztol, stb. Néhány hónappal ezelőtt megkérdeztem tőle, hogy mi a baja, miben segíthetek, és azt mondta, hogy a háború, munkanélküliség, nincs pénze és barátnő hiány...
Családi vállalkozásuk van, és amíg vásároltam tőlük, addig úgy érzem jó voltam... Emellett kihasználva érzem magam, mert szinte kikönyörögte, hogy fizessem a YT Premiumot és egyebeket neki, miközben nemrég dicsekedett azzal, hogy iPhone 15-öt vett Apple Watch-al.
Tudom, egy idióta vagyok, de kérem tudnátok segíteni, hogy egyáltalán volt-e valaha barátság, és mit tegyek? Úgy gondoltam, egy utolsó üzenetet szeretnék neki írni, ami elgondolkodtató, utána letiltanám. Mit írhatnék neki?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!