Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről :D?

Mit gondoltok erről :D?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó pasi haverom, akivel tényleg csak barátok vagyunk.

Egyszer kint pihentünk a szabadban egy pléden, felajánlottam, hogy megmasszírozom, mert mondta fáj a háta. Erre a válasza az volt, hogy jàr masszőrhöz. Konkrétan elutasította az ingyen masszázst. :D

Most ennyire tart tőle, hogy megérintem vagy nem is tudom??

2024. aug. 11. 09:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
54%

Kapsz válaszokat, amelyek nem tetszenek, ezért vitázol velük.

Ez még ok lenne, de ez megint érdekes eset egy "hiperszuperjó" haverbarátról, akivel tök jól elvagytok... csak valahogy a tárgyi kérdést nem lehet feltenni neki.

2024. aug. 11. 11:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Ez nem vita, csak plusz információ.
2024. aug. 11. 11:58
 23/26 anonim ***** válasza:
Haver vagy neki, ennyi. Azt írtad, jó pasi. Az akit meg akar húzni, meg is húz. Téged nem akar.
2024. aug. 11. 11:59
 24/26 A kérdező kommentje:
Nagyon jó pasi haver* ( akivel nagyon jól elvagyok és sokmindent tudunk egymásról) 🙂
2024. aug. 11. 12:01
 25/26 anonim ***** válasza:

11es vagyok

Csak megjegyezném hogy mennyire hatásos lehet egy masszás, a csaj a pasinak a barátnője előtt állította fel a farkát. Tehát hiába próbálta megfékezni a pasi a dolgot nem sikerült neki.

2024. aug. 11. 12:01
 26/26 A kérdező kommentje:

Na mindegy :D

Véleményem szerint bejövök neki, tetszek neki, de inkább nem akar tőlem semmit.

Csak kiváncsi voltam a ti véleményeitekre is.

2024. aug. 11. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!