Hogyan fejezhetném ki egy kórházi betegtársam felé hogy nagyon szeretem és olyan mintha a testvérem lenne? Mindketten férfiak vagyunk. Ő 26 én 33
Sehogy nem kell kifejezned ezt, akkor sem, ha valamilyen problémád végett úgy érzed, hogy ezt feltétlen ebben a formában kell tudtára adnod. Egyszerűen beszélgessetek sokat a kórházban, cseréljetek tapasztalatokat, és jelezd felé finoman, hogy nagyon kedveled, de ne ilyen pszicho, nyomulós módon, mert megijedthet.
Aztán a többi ha kijöttök a kórházból, és folytatjátok a beszélgetést, akkor alakul.
A testvér részt kihagynám, mert nem hihető, de azt elmondhatod neki hogy nagyon megkedvelted, és szeretnéd jobban megismerni kórházon kívüli is, mint embert.
Hogy szeretnél a barátja lenni és a kinti világban is folytatni a barátkozást.Ettől szerintem nem ijed meg senki, és legrosszabb esetben legfeljebb azt mondja hogy nem szeretné a mostaniál szorosabbra fűzni az ismeretséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!