Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért kellenek barátok ha úgy...

Miért kellenek barátok ha úgy is ott a párod?

Figyelt kérdés
állítólag a barátságnál szorosabb dolog a párkapcsolat, jobban megosztasz vele mindent, jobban a lelki társad ,jobban melletted van, akkor minek a barátok?
júl. 29. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Nekem nem kellenek, nincsenek is.
júl. 29. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Miért kell bármelyik?
júl. 29. 22:15
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Plot twist: nincs párom.
júl. 29. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az a jó, ha az embernek vannak barátai is, nem "csak" a párja. Kellenek időnként csajos/pasis összeröffenések, esték, közös szórakozás (mértékkel ugyan), mert szerintem az sem jó, ha a pár két tagja állandóan, sülve-főve együtt van.
júl. 29. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Kinek mire van igénye. Hogyan alakul az élete. Barátai általában nem annak vannak, aki akar barátokat, hanem akinek volt szerencséje összefutn és megismerkedni hozzá illő emberekkel.
júl. 30. 02:52
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

"Azért vannak a jó barátok,

Hogy a rég elvesztett álmot

Visszahozzák néked majd egy szép napon.

Azért vannak a jó barátok,

Hogy az eltűnt boldogságot

Visszaidézzék egy fázós alkonyon."

júl. 30. 04:35
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

Mikor volt párom, amellett nemhogy barátom is volt,de még a kis keresztfiamra is jutott idő bőven. Mindenkinek arra van ideje,amire és akire szánja, akarja.

Most nincs párom és nincs barátom, egy sem. Miért ? Mert jött a párja,a nő,aki elzárta és elszigetelte mindhárom barátomat.De nemcsak tőlem, hanem a tesójuktól,de van amelyik még a szüleit sem látogatja. Ebben az a szomorú, hogy bőven 35 felettiekről van szó.

Barátság nélkül szürke az élet, nekem jobban hiányzik ez az érzés,mint a társ. Utóbbi jön és megy, de egy igazi barát, bizalmas barát az kitart.Legalábbis régen így volt, de ma már ez egy csökevény,úgy látszik...

Sokunknak nincs baráti kapcsolata, és akikről ezt tudom,azok mind szomorú emberek. Még azok is, akiknek párja van.Mert egész más egy társ, mint egy barát.

F /Bp

júl. 30. 05:19
 8/12 anonim ***** válasza:
39%

Ha van párja az embernek, akkor előbb vagy utóbb úgyis elhanyagolja a barátait. Mert ilyen az ember. Nekem már volt ilyenben részem, és köszönöm szépen, nem kérek belőle.

Jelenleg van egy nagyon-nagyon jó barátom, akivel bármiről lehet beszélgetni. És ez a barátság sokkal többet ér, sokkal többet jelent, mint bármilyen szerelmi kapcsolat😊

júl. 30. 07:17
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

Más azért a párkapcsolat mint a barátság. A pároddal tervezed a jövőd, a barátaiddal jól szórakozol.

Persze a kettő nem zárja ki egymást, lehet a pároddal jól szórakozol és tervezed a jövőd, de ahhoz hogy egy ilyen embert találj hatalmas szerencse kell.

júl. 30. 07:21
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

A legtöbb embernek nincs ideje "sülve-főve együtt lenni", mert mindkét (de legalább az egyik) fél tanul és/vagy dolgozik... Nem tudom, akik "sülve-főve együtt vannak" azok miből élnek...

júl. 30. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!