Mire véljem egy lánytól, ha mikor talákozunk ezt mondja?
Figyelt kérdés
Jól ismerjük egymást, barátok vagyunk, néhany napja is mikor találkoztunk azt mondta hogy nagyon örül nekem, de nem tudja hogy miért. Rákérdeztem hogy miért örül ennyire, azt mondja tényleg nem tudja, de mikor meglát már fülig ér a szája. Ezt már jópárszor mondta mikor találkoztunk. Ez most mi lehet? Csak barátilag mondhat ilyet valaki? Én nem mondanék ilyet neki.2024. júl. 13. 07:11
2/8 anonim válasza:
Kihasználja. A bűnözők is kedvesek higy kitudjon csalni ezt azt. Nem akar otthon ulni egyedul kell neki egy balek.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ahhoz túl jószívű, kedves csaj hogy kihasználjon. Szerintem!
2024. júl. 13. 07:30
4/8 anonim válasza:
Nem anyagilag értettem. Hanem hogy addig se ül otthon. Vagy lelkizesre meg ezek.
5/8 anonim válasza:
Ha nem mondanál neki ilyet, meg nem ér fülig a szád, akkor kevesebbet találkozz vele.
6/8 A kérdező kommentje:
5
Igen, én is így gondolom, elvagyok vele meg minden, de ő nagyon ragaszkodik, megsérteni sem szeretném, de nekem tényleg csak barát...nem több.
2024. júl. 14. 07:24
7/8 anonim válasza:
Esetleg kérj párkapcsolati kérdésben tanácsot tőle, vagy mesélj neki valakiről, aki tetszik neked. Hátha leesik neki. Nyíltan beszélni szerintem nem mindig lehet ilyesmiről, az megöli a barátságot. De embere válogatja. Te érzed, tudsz-e vele az érzéseiről beszélni. Ha szégyelli magát, tagadni fogja, hogy nagyon bejössz neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Azt vettem tegnap észre hogy mellettem ült, mikor elfordultak, lopva nézte az arcomat, míg vissza nem fordultam felé. Nem tudom. Igazaból tudom milyen pasi a zsánere,akiről mesélt, ki tetszett neki. Jóképünek tart azt tudom. Persze nem tudom hogy fel kell e hoznom a témát, zavarba van néha îgy is előttem.
júl. 16. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!