Ez túl nyomuló lenne?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akit lassan másfél éve ismerek de ő erdélyi. Nem tudom hogy néz ki. Együtt játszunk szinte minden nap és szoros barátság van közöttünk. Augusztusban lesz a szülinapja és szeretném meglepni egy kézzelfogható ajándékkal. Nagyon nyomuló vagy nagyon gáz lenne ráírni az anyukájára elmondani hogy ki vagyok és megkérni hogy küldjön egy olyan címet ahol át tudná venni a csomagot és oda tudná adni a fiának?2024. júl. 4. 01:12
1/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni.De logikusan gondolkodva egy felnőtt nem hiszem hogy megadná a címét egy idegennek..mármint érted ez annyi helyen elbukhat.pl mi van ha az anyja rákérdez hogy ismer e téged,vagy elküld a bús picsába mert nem ismer és stb
2/6 anonim válasza:
Aztán meg neki is adnia kéne a te szulinapodra kényszeresen..en nem mennék bele ilyenbe.
3/6 anonim válasza:
Ha az ismerősöd nem adja meg a címét, akkor az anyjának sincs joga.
Az anyja meg hülye lesz megadni neked a saját címét.
A játékpartnerség még nem barátság, amúgy.
Látod, nem tudsz róla semmit. Azt mond magáról, amit akar.
4/6 anonim válasza:
3#-as vagyok.
Amúgy honnan a bánatból ismered az anyja címét, hogy rá tudsz írni?!
6/6 anonim válasza:
Bolond vagy te kérdező. Ez nem szoros barátság. Az se tudod ki az, hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!