Szerintetek se beszéljek így tovább vele?
Tíz éve barátság után kaptam ezt a mentegetőzést úgy, hogy négy éve mióta párja van a barátomnak, nyolcszor volt hajlandó találkozni, kb egy - egy órás időtartamra :
" most más a prioritásom , ne haragudj "
Elhiszem,hogy a p.na fontosabb, főleg ha egy nárci csaj.De ennyire gumigerincűnek lenni azért túlzás.
Véget ért a barátság, mert panaszkodni persze akart volna.
F
Nem beszelnek vele.
3-as ez azert durva amit mondott hogy most mas a prioritas,nagyon tapintatlan,ez nem barar.Attol hogy van barat vagy baratno fenn lehet tartani a baratsagot is.Valoszinu nem lesz az hogy mindig egyutt logtok de nem igaz ha valakivel elotte sok idot toltottel hogy nem lehet 1-2 orara talalkozni vele.Attol egy bizonyos rendszeresseg fennmaradhatna.Szerintem egy orat hetente- kethetente siman tud aldozni a barataira az aki akar.
Jó nagy hülye a barátod, már ne is haragudj.
Anno, mikor nekem magyarázott ilyeneket az exem, hogy ne találkozzak a barátnőimmel, meg tiltsam őket, nem voltam rá hajlandó. Régebb óta ismertem őket, mint a volt párom, és egyszer egy veszekedés során választás ultimátumot adott, hogy vagy letiltom őket (nincs nagy baráti köröm amúgy, egy fiú, két lány, az egyik ráadásul Angliában él hat éve, szóval nem lógunk egymáson 0-24-ben), vagy elhagy, akkor kivettem egy bőröndöt a tárolóból, hogy akkor parancsoljon, lehet pakolni. Aznap nem lettem elhagyva.
Egy évvel később szakított velem, és akkor azt se bánta volna, ha hajléktalan leszek. Nem volt megcsalás, nem volt nagyobb veszekedés, simán csak vége volt a covidnak, talált munkát és már nem volt szüksége rám, legalább is így utólag így látom... Akkor pont az a barátnőm fogadott be, amíg nem tudtam kivenni egy albit, akit egy évvel korábban le kellett volna tiltanom a kedvéért.
Fzok, pcik jönnek-mennek, és tudom, hogy a szerelem el tud vakítani egy embert, meg mikor benne vagy, nem nézed ki a másikból és magadból, hogy akár szakíthattok is, és akár csúnyán is szakíthattok. Mindenesetre nekem nagyon jó tanulópénz volt, azóta ha valaki problémázik azon, hogy szeretném tartani a kapcsolatot a barátaimmal, ahogy eddig tettem, akkor nem csak leveszem azt a rohadt bőröndöt, hanem be is pakolom, aztán mehet vissza a kva anyjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!