Mi fér bele egy online fiú-lány barátságba? Illetve mennyire tartósak ezek a barátságok?
3 éve csetelünk, vagy hívásozunk de sosem találkoztunk még.
Hol ő, hol én akartam de lemondta mindig.
Szexcsetelni is szoktunk néha, de csupaszképet sosem küldtünk egymásnak, tetszeni tetszünk a másiknak de valahogy ez kimerül ennyiben.
Vannak kisebb szünetek, van hogy naponta beszélünk aztán csak hetente 1x talán 2x.
Mi a véleményetek erről?
Nektek mi fér bele egy online fiú-lány vagy bármilyen online barátságba?
34/L
Van párotok?
Igazából ti döntitek el mi fér bele, meg mi a barátság extrákkal dolog...
3 év beszélgetés tali nélkül?… Ez kicsit fura.
Nekem most alakul egy ilyen extrás barátság, igaz ez még csak 2 hónapos dolog de már volt tali meg minden. Mi folyamatosan próbáljuk szervezni, hogy mikor tudunk összefutni de a férje miatt ez kicsit komplikált..
3
Szerintem hívjátok meg őt is egy ilyen összejövetelre..Úgy vélem,hogy jobb minél hamarabb túl lenni a kellemetlen dolgokon..Neked az esetleges verésen.A feleségnek meg a váláson.
Válni válnak már.
Azt megnézném, hogy el tudna e verni az a kis csutkafa.. xD
Nekem nem kellemetlen megadni a csajszinak ami jár és amit nem kap meg évek óta mert a drága férjecske a szeretőjéhez jár (mint lebukott mielőtt elkezdtünk kavarni).
De inkább te is nézz szét a házad táján (feltéve ha van) lehet a tiédhez járok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!