Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit illik vinni egy lányhoz?

Mit illik vinni egy lányhoz?

Figyelt kérdés

18f.

Van a suliban egy kedves, velem egyidős lány. Az utóbbi időben sokat beszélgettünk, és délutánra áthívott a lakására.

Mit illik vinni magammal?

Hobbynk a síelés, és bicajozás.

Köszönöm előre is😊

jún. 15. 09:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyszeri, vagy lesz is valami folytatás? Esett szó róla? Vagy csak egy jóbaráti alalom volt?
jún. 16. 09:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Ilyenkor azért elgondolkodnék, hogy vajon mindenkivel ezt csinálja? Mert romantikus udvarlás ezennel többet nem lesz...

A srác izgul, csoki, virág, mit kell csinálni ilyenkor, először megyek hozzájuk, de izgalmas! Aztán a csaj elkapja, és a fiúnak egy életre elmegy a kedve, ihlete attól, hogy valakit meghódítson.

Gratulálok.

Annyira nem alakult jól hosszútávra nézve, mint amilyen nagy meglepetésben volt részed.

:(

Sajnálom, hogy vészmadárkodom, ne legyen igazam. Bárcsak jól jönnél ki belőle! ♡

jún. 16. 10:12
 13/20 anonim ***** válasza:

12

Figyu, barátok, szexeltek ennyi, szerintem jó volt a kérdezőnek is, persze ha nem égett be!

Kérdező!

Nehogy szerelmes legyél a csajba!!! Csak lazán! Könnyen adta magát! Csak barát nem több!!!!

jún. 16. 10:17
 14/20 anonim ***** válasza:

#13 Erre gondoltam én is.

Féltem a lelkét, na.

jún. 16. 10:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyet értük!

Ne járjon úgy mint én fiatalon! 😅

jún. 16. 10:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha konnyen adja magát az a baj, ha 2 hónap után se akar szexelni, akkor meg az a baj
jún. 16. 11:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Ehhez kell a tapasztalat! ;)

Helyén kezelni a dolgot...

jún. 16. 11:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért ez érdeke, ha a nő akar dugni, akkor menjen a dolog, de a fiú akar dugni, akkor fúj, minden fiú csak azt akarja
jún. 16. 11:44
 19/20 anonim ***** válasza:

18

Volt egy haver csaj, mindig kétértelműen fogalmazott, kacérkodott velem, mondtam neki szexeljünk akkor. Húú, én pimasz! -azt ő nem úgy gondolta!😅 Ne eröl ennyit! 😅

jún. 16. 13:27
 20/20 Noren1989 ***** válasza:
No, mit vittél, Kérdező?
jún. 16. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!