Mit illik vinni egy lányhoz?
18f.
Van a suliban egy kedves, velem egyidős lány. Az utóbbi időben sokat beszélgettünk, és délutánra áthívott a lakására.
Mit illik vinni magammal?
Hobbynk a síelés, és bicajozás.
Köszönöm előre is😊
Ilyenkor azért elgondolkodnék, hogy vajon mindenkivel ezt csinálja? Mert romantikus udvarlás ezennel többet nem lesz...
A srác izgul, csoki, virág, mit kell csinálni ilyenkor, először megyek hozzájuk, de izgalmas! Aztán a csaj elkapja, és a fiúnak egy életre elmegy a kedve, ihlete attól, hogy valakit meghódítson.
Gratulálok.
Annyira nem alakult jól hosszútávra nézve, mint amilyen nagy meglepetésben volt részed.
:(
Sajnálom, hogy vészmadárkodom, ne legyen igazam. Bárcsak jól jönnél ki belőle! ♡
12
Figyu, barátok, szexeltek ennyi, szerintem jó volt a kérdezőnek is, persze ha nem égett be!
Kérdező!
Nehogy szerelmes legyél a csajba!!! Csak lazán! Könnyen adta magát! Csak barát nem több!!!!
#13 Erre gondoltam én is.
Féltem a lelkét, na.
Egyet értük!
Ne járjon úgy mint én fiatalon! 😅
Ehhez kell a tapasztalat! ;)
Helyén kezelni a dolgot...
18
Volt egy haver csaj, mindig kétértelműen fogalmazott, kacérkodott velem, mondtam neki szexeljünk akkor. Húú, én pimasz! -azt ő nem úgy gondolta!😅 Ne eröl ennyit! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!