Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert nem megy az ismerkedes?

Miert nem megy az ismerkedes?

Figyelt kérdés
egy kozepiskolas lany vagyok. szuletesem ota „kover” vagyok szoval a fogyassal nehezen mennek le a kilok. tengely deformitasom van (ami azt jelenti hogy elallnak a labaim) es emiatt nem tudok futni es max uszni es biciklizni tudok. es itt jonnek a bajok: a parkapcsolataim szinte az osszesnel ez jelentette a problemat. egyik sem fogadott el annak amilyen vagyok. (akar szemelyesen, akar online.) es itt most nem a szerelem a nagy gond mert az raer…hanem a baratsag. alig vannak barataim. alig tudjak elfogadni azt a tenyt hogy en nem vagyok mozgekony es hogy elallnak a labaim. hiaba baratkozok (pl suli taborok internet) amint meglatjak/elmeselem hogy milyen a labam egybol torolnek… megmutetnem a labaimat de kockazatos. mit tanacsoltok?

2024. jún. 15. 05:18
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Miért kockázatos a műtét?
2024. jún. 15. 06:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Több probléma is van ezzel a dologgal

Nem fogadják el azt hogy kövér vagy? Hát ez ellen inkább tenni kell nem elfogadni xd Azt értem hogy a lábad beteg és emiatt problémás a sport de lefogyni 0 mozgással is lehetséges.... Ha az ember diétás táplálkozik akkor elkezd fogyni függetlenül attól hogy mozog e vagy sem

2024. jún. 15. 07:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Több orvossal is beszélnék, lehet, másvalaki meg tud műteni.

2. A fogyáshoz csökkentsd a kalóriabevitelt, pl. kevesebbet nassolj, ne egyél édességet, zsíros kajákat, ne igyál cukros üditőket.

3.Mosolyogj, legyél jókedvű, kedves mindenki felé. Sokat számít a kisugárzás!

4. Interneten is lehet ismerkedni, de ezzel légy óvatos, mert interneten sokan másnak adják ki magukat, mint akik, nehogy egy pedofilba, emberrablóba fuss bele! Internetes ismerkedésnél mindig légy elővigyázatos! Ha internetről találkozol valakivel, először mindig nyílvános helyen találkozzatok, ahol ha kell, segítséget tudsz hívni.

2024. jún. 15. 08:07
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! a mutet a szivem kockazatos.
2024. jún. 15. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!