Hogy tudnám rávenni barátnőmet hogy ne találkozzon ezzel a férfival?
A barátnőm játszik egy játékkal telefonon és belépett egy discord szerverre mert a játékon belül egy csapat tagja.
Egy hónapig minden rendben volt aztán azt vettem rajta észre, hogy megváltozott. Mosolygott mikor a telefonját bújta és olyan sokszor szóba hozta ezt a játékot meg annak a játékbeli csapatnak a vezetőjét is. Na ekkor már sejtettem valamit, valami rosszat.
És jobban belementem a témába, szóval a férfi 35 éves, van egy 3 éves kislánya aki hetente nála alszik egy párszor. A leghosszabb kapcsolata a kislánya anyjával volt akivel 8 évig voltak együtt.
Beszélgetnek egy ideje és az egész beszélgetés úgy hangzik mintha a srác csak a saját igényeit tartaná szem előtt. Ilyeneket ír neki hogy "vele nagyon nagyon sokat kell foglalkozni" ezzel mintha azt üzenné a barátnőm csakis vele foglalkozzon.
És folyton így írja hogy meg akarja baszni a barátnőmet, tövig akar benne lenni. :D
Nagyon abszurd, júniusban már találkozni is akar vele! De úgy hogy sétálnak meg mozi, kajálás és aztán vagy a srác házán, vagy bérelnek szobát és együtt alszanak. Ja és már azt ígérte neki hogy feleségül is veszi,ő neki az egyetlen. Barátnőm meg úgy odavan érte és nem engedi hogy lebeszéljem erről, mondtam neki valami sprét vigyen vagy valamit nem ám hogy bántsa is.
De azt se akarom hogy a barátnőm csak egy kaland legyen neki. Mert a srác komoly kapcsolatot keres azt mondta. Nem hiszem ezt el. Már gondoltam ráírok a srácra hogy mit akar mégis? De nem szólok bele csak aggódom.
Azt kihagytam hogy két napja a srác már hanyagolja a barátnőmet kevesebbet beszél vele és a nyílt chaten teszi az agyát a többi lánynak, mert amúgy ebben a csapatban szinte ő az egyedüli fiú a többiek mind csajok.
Barátnőm meg ettől féltékeny meg dühös és nagyon szomorú.
Hány évesek vagytok a barátnőddel?
Lebeszélni amúgy valószínűleg nem fogod tudni, max a véleményed mondogathatod de egy idő után rá fog unni arra is.
Egy 25 évesn nőnek nem tudod megmagyarázni, hogy ne d/gják meg, ha azt akarja, hogy megd/gják.
Felnőtt ember, hagyd békén, ha egszer mondtad és nem hallgatott rád
Na felvilágosítalak, mert úgy látom nem esik le.
A csajodat meg fogják dugni,a kérdés, hogy vele maradsz ennek ellenére vagy nem!!!???
Na, mostmár világos.😄
Akkor még úgy,ha összejössz a faszival a barátnőd előtt.🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!