Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez szemrehányás akart lenni...

Ez szemrehányás akart lenni vagy miért írhatta?

Figyelt kérdés

Szinte minden nap szoktunk chatelni esténként(8-9 között kezdjük), de a melója miatt sokszor 9-10 után ír csak, hogy túlóráznia kellett és az adott napon már nincs ehhez kedve, ereje. Ellenben én szinte mindig vagyok vagy időben előtte írok, hogy nem fogok lenni. Tegnap kivétel volt és 9-kor még nem írtam neki, erre rámír, hogy: "Ma már gondolom ne várjak üzenetet részedről. 😃" .

Aztán nekem ez olyan fura volt, hogy az ő részéről az simán belefér, hogy 10-kor mondja le a beszélgetést de ha én nem írok neki 9-re akkor már érdeklődik, hogy mi a helyzet.

2024. máj. 29. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Jelen esetben itt, kiről is beszélünk??

Pasid / Csajod?

Barát / Barátnő / Haver?

Családtag?

Fussunk neki mégy egyszer!

2024. máj. 29. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne gondolj már ennyire túl egy egyszerű mondatot baszki. Valószínűleg állandóan írkálsz neki és meglepődött, hogy tegnap este nem írtál. Ennyi. Nem kell bele többet gondolni. Ő meg mivel szokott túlórázni, így azt feltételezte te is túlórázol vagy már alszol, mert nem írtál neki. Írkálás helyett inkább találkozzatok, hogy jobban megismerd a kommunikációs szokásait, bár ezek után belegondolva egy találkozásnál megtörtént ölelés is lánykérésnek fogsz venni.
2024. máj. 29. 16:55
 3/6 A kérdező kommentje:

ma 16:51

Ő a szomszédos galaxisból származó, idegen fajú, űrlény akivel a nyékládházi nagyanyám ágáról 3. unokatestvérek vagyunk.

Ha nem tűnt volna fel akkor épp a "Barátok, barátságok" alkategóriát böngészed.

ma 16:55

Igazad van, hogy túl sokat látok bele csak mégis szerintem semmi joga ezt írni ha simán nem érzi fontosnak, hogy előre szóljon ha ő nem tud lenni. Akkor miért várja el tőlem, hogy én megtegyem, miért nem tud egyszerűen ő is várni?

2024. máj. 29. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudja munka előtt, hogy aznap túlórázni fog? Nyilván utólag ír, ha olyan helyen dolgozik, hogy nem nyomkodhatja állandóan a telefonját. Te meg valószínű mindig időben ott vagy, nem túlórázol, sosem késel és ezért volt neki fura.
2024. máj. 29. 17:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Olyan a melója, hogy munka közben is simán tudna annyit írni, hogy nem ér adott nap rám, de a lemondást se akkor szokta megejteni amikor kijön, hanem szépen hazamegy, elvégzi a kis dolgait és utána kapom a kosarat. Ezzel a résszel nincs is bajom és nem érdekel, mással lekötöm magam. De ha számára ennyire fontos ez, hogy akkor ír ha épp nagyon ráér akkor az én irányomban miért nem ez az elvásás és miért nem tud nyugodtan ülni a seggén amíg írok valamit?

Amúgy simán lehet, hogy igazad van de ez olyan szinten igazságtalanság, munkahelyen is ez van, hogy ha olyan hiányzik aki rendszeresen lógni szokott azt fel se veszik de ha meg olyan aki kötelességtudó és jön félholtan is akkor azt jobban lebasszák.

2024. máj. 29. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Tikkelést kapnék az ilyen kötelező jelenéses beszélgetéstől, pláne messengeren, ahol 0-24ben lehet reagálni a másik bármilyen időben küldött üzenetére.

Mindkettőtöknek kicsit rugalmasabbnak kéne lennie.

Egyébként valószínűleg pontosan azért tette szóvá, mert máskor mindig annyira pedáns vagy, gondolom azt hitte, direkt nem írsz.

2024. máj. 29. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!