A legjobb fiú barátom nem mondja el nekem hogyha van egy csaja . Hogyan kéne éreznem magam?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom, akivel minden nap lógok, és sokáig úgy tudtam, hogy van csaja, de kiderült, hogy rég szakitottak. Nem mondja el nekem ha van neki vagy nincs neki. És nem tudom hogyan érezzem magam :(((2024. máj. 27. 07:55
2/5 anonim válasza:
Ezt a részét nem osztja meg veled, ez nem tragédia. Neki ez kényes, nyilván te sem mondasz el neki mindent
3/5 Kedves Vezető válasza:
Nyilván úgy érzed magad, ahogy megéled.
4/5 A kérdező kommentje:
csak mellékelten mondom a csávó már látta a himbilimbimet szóval azt hittem voltunk már olyan szinten hogy ezt elmondja nekem :3
2024. máj. 28. 19:19
5/5 Kedves Vezető válasza:
Köszönjük szépen ezt az információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!