A párkapcsolatom 2 hónapja ért véget, de ez már vagy 1.5 éve tart. Bátyám egy igen közeli barátjáról van szó. Szerintetek ez mennyire furcsa viselkedés?
Figyelt kérdés
Szóval: 10 éve ismerem a srácot. Az elején még nagyon gyerek voltam, csak egy barátként tekintettünk egymásra viszont ő egyre többször jött át akkor is amikor bátyám nem volt otthon, este hazavitt pedig csak véletlenül futottunk össze a városban és tudom hogy edzésre kellett volna mennie, szülinapomra már 2x is kaptam virágot ami ezelőtt nem történt meg, mindent fontosnak tart amit mondok neki, nagyon kedves velem, mindig dicsér. Szerintetek ez több mint barátság a részéről? Én 19 éves vagyok. Ő 25.2024. máj. 18. 21:17
1/10 anonim válasza:
Nem igazán értem magát a kérdést, de bátyád haverja szúrni akar, ha még eddig nem tette, ez biztos.
2/10 A kérdező kommentje:
A kérdés leginkább arra vonatkozik hogy én gondolok bele többet vagy sem. Nem történt köztünk semmi..
2024. máj. 18. 21:28
3/10 anonim válasza:
Nagyon figyelmes, az biztos. Ezt hívják udvarlásnak.
4/10 anonim válasza:
Fakszra akar húzni, csattogosan.
Hamarosan sikerül neki! 😆 Jó szórakozást!
5/10 anonim válasza:
Elég furcsa. Vagy szerelmes beléd vagy pszichopata.
6/10 anonim válasza:
Milyen jóbarát lehet. Feljárkál a haverokhoz aztán a hugokat meg kinézi magának d.gni.
8/10 anonim válasza:
Milyen rossz lehet egyformának lenni és mindig ugyanazt akarni 😃
De szerencsére nem mindenki ilyen, lehet udvarol és tetszel neki, lehet tényleg csak ágyba akar vinni. De miért nem kérdezed meg tőle, hogy ezeknek a tetteknek a háttérben mi áll? Viszont ha ilyen rég óta ismeritek egymást az is lehet, hogy ugyanúgy húgának tekint, nem?
Itt senki nem fogja tudni megmondani mit szeretne a másik.
9/10 anonim válasza:
8# Szeretném, ha valaki most engem is a húgának tekintene :)
Úgy el vagyok szontyolodva.
10/10 A kérdező kommentje:
Őszintén azért nem kérdezem meg őt, mert félek megkérdezni. De…. Egyszer ha úgy adódik hátha összeszedem magam. :)
2024. máj. 29. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!