Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha irok neki Facebookon az...

Ha irok neki Facebookon az zaklatás?

Figyelt kérdés

Van egy fogászati asszisztens csaj ahová járok fogászatra itt Németországban... A csajjal elég jó viszonyban vagyok abban a 30 percben míg ott vagyok kezelésen.. még pacsizunk is.. szeretném facen is jó viszonyt ápolni vele.. sajnos jelölni nem tudom. Mert közös ismerős kell, a jelöléshez. Ha ráirok szerintetek

az zaklatás???

2024. máj. 18. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

9- es, hát persze.

Valóban nagyon jó viszonyban lehetsz vele, ha a gyakorin kell megkérdezned idegen emberektől, hogy zaklatás - e , ha jelölöd. Te magad is érzed a választ és az sem véletlen fordul meg a fejedben ,hogy egyenesen zaklatásnak veszi , nem ez lehet már az első próbálkozásod arra ,hogy tényleg jó viszonyt ápolj vele , csakhogy nem vevő rá.

2024. máj. 19. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:
27%

4-es vagyok. Eszembe jutott még egy kissé spiri ezó vonal is. Ha van dolgod a lánnyal, akkor ki sem kerülheted, ha nincs, akkor meg a hátadon is pöröghetsz, nem lesz semmi.

A legjobb lenyugodni, megfigyelni, kivárni, aztán ha nagyon semmi, elengedni.

2024. máj. 20. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!